Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Mordbrännaren

Anders Gustafson, Gustafson & Kant, Johan Kant

Bok

217 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-9 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Anders Gustafson, Gustafson & Kant, Johan Kant
En våldsam brand utbryter en höstnatt i husvagnar och tält på Singö camping, där en grupp romer bor. KriminalinspektörSolbritt Andersson, som är utlånad från Stockholm till Norrtälje polisstation, och hennes kollega LenaKarlsson leder utredningen. Förövarna har inte lämnat några spår på platsen, bortsett från att de har sprejmålaten brun triangel på en vägg. Snart står också en gård på norra Singö i lågor. Finns det ett samband mellanmordbränderna?

Parallellt med de komplicerade brandutredningarna fortsätter polisen arbetet med att kartlägga nätverket kringden gäckande spionen och ex-militären Sven Löwengrip. Det förflutna kastar återigen långa skuggor överskärgårdsön.

Mordbrännaren är den andra fristående delen i Singöserien.

Sagt om Singöspionen

"Boken försöker att inte ta fram ett klichéartatvåld eller sexistiskt våld mot kvinnor det har delyckats jättebra med. Det är en snäll, väldigttrygg historia med ganska vanliga människoroch jag tycker de lyckats bra med det."- Magnus Utvik, Gomorron Sverige

" ...språket är lättsamt, utan påhängda metaforer ochhandlingen tar sig fram kantad av igenkännbaravardagssituationer, vilket gör att läsningen blir behagligoch avkopplande. [...] Solbritt Andersson är en uppfriskandebekantskap som det skulle vara roligt att fortsättaatt umgås med."- Per Ahlander, VLT
Genre:
Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format:
Bok
EAN:
9789176291900
Publisher:
Bokfabriken
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789176291900
Läromedel:
0
Serie:
Singöserien
Storlek:
303
Författare:
Anders Gustafson
Gustafson & Kant
Johan Kant

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .