Mat under tian

(Spiralbunden)

Mat under tian
Tipsa en vän
147 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,2 / 5 med 17864 betyg.

Totalbetyg 4,2 / 5
Leveranstid 4,1 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Konsten att leva BilligtMat under tian, går det? Men vi äter ju billigt, bara en tusenlapp per person och månad. Det är väl billigt eller?När man skummar på ytan kan väl det vara bra, men har du en ekonomi som idag inte kan ta ut svängarna allt för mycket är det just på vårt matkonto, som vi kan göra mycket. En tusenlapp i månaden utgör mer än det dubbla, ibland tredubbla, mot vad det Kan kosta.Men kvalitén då. Inte vill vi väl äta budgetmakaroner både till frukost middag och kvällsmål???Lugn. Lustfyllda måltider beror sällan på pengar, inte hur näringsrik, eller klimatsmart den är heller. Boken syftar till att lära dig få ett grepp om kostnaderna. Lära dig att se på den och ekonomin med en gnutta distans, och utefter dina nya kunskaper skapa Din mat utifrån bra och goda råvaror och till rimligt pris. Man blir inte lyckligare av att äta entrecote 7 dagar i veckan än att äta en varierad kost, och spara godbitarna till någon gång då det skulle vara gott.Boken kommer att varvas med sinnerliga recept, hur du räknar ut kostnader, och hur du ibland bara får en aha-upplevelse av det som du redan brukar äta. För jag är ganska säker på att du understundom både blir glatt överraskad, och en aning förvånad över hur matkostnaderna är fördelade. Ibland kan dina enklare rätter vara rena ekonomi-bovar, nedan andra av dina kurdinaliska rätter kan vara rena budgetfödan. Så häng med i denna tankeslinga, fröjdas, njut och var glad.Recepten är för 2- 4 personer.Vi går igenom alla dagens mål, och syftet är inte att få dig att ändra på dina matvanor, trots att du här får recept på riktiga godbitar, utan att i första hand göra dig till en mer medveten konsument. Vi budgeterar också med din tid för att även du ska få möjlighet att hinna med. Därför kommer du att se att här finns mycket att hämta för dig som vill planera, och ha något gott i frysen att bara värma, stressiga dagar, och till dig som vill ta med egen lunchlåda till jobbet.I boken använder vi oss av svenskt kött, och utgår från säsongens överflöd.I ditt fall kanske du vill ha ekologisk mat. Tumma inte på dina principer. Boken är tänkt som en upplevelseresa, och till för att väcka nya tankar till liv. Till sist, en enkel fråga. Vad vill du göra med pengarna som blir över?
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Smultrongården Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Kokböcker
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar Bandtyp: Spiralbunden
ISBN: 9789197813907 Antal sidor: 65
Språk: Svenska
Titel: Mat under tian Författare: Anette Olofsson
Releasedatum: 2009-06-01 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 110 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 86 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 66 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 45 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »