Vid ögonblickets slut

(Inbunden)

Vid ögonblickets slut
Tipsa en vän
198 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-7 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22559 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Det finns vissa ögonblick i livet när allt stannar upp. Där befinner sig Malin i Åsa Bonellis nya roman. Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till?
Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv.
Det har nu gått över ett år sedan den sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar lever hon och Gustav nu lyckliga i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och därmed också inte ge efter för näthatet de får utstå.
Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle, erbjuder han ett uppdrag hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan att han kommer med en dold agenda.
Ute på Möja fortsätter livet att leva sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.
Utdrag ur boken:
Det här var första gången som de var ute på en riktig dejt. Det var som om Malin plötsligt blev fjorton år igen när förväntningen fladdrade till. Men där fanns även något annat. Något som grumlade den pirrande känslan i magen. Det var oron över det hon hittills inte hade behövt konfronteras med.
Omgivningen.
Vid ögonblickets slut är den direkta uppföljaren på Åsa Bonellis läsarhyllade debutroman Stanna innan du går. Där fick läsaren vara med om en lång vänskap som sattes på prov, förtroenden som bröts och att hemligheter som legat begravda i årtionden flöt upp till ytan.

RECENSIONER
"Vid ögonblickets slut har allt man kan begära av en roman. Romantik, spänning, vackra miljöer, en och annan twist som man var totalt oförberedd på (vad fan hände där?) och såklart en gnutta vuxenlek. Det är en historia om att inte ta något för givet, att falla hårt och sedan ta sig upp igen lite starkare än innan. Om vänskap och livet i allmänt. Författaren skriver med ett lätt flyt i texten, härliga gestaltningar och beskrivande miljöer. Boken får 5/5 hjärtan av mig för att jag helt enkelt älskade den. Sofi Edbergs bokblogg

Vid ögonblickets slut av Åsa Bonelli "Bonelli har fin känsla för sina karaktärer och bra flyt i språket. Hon sätter fingret på många fördomar om hur man ska och bör leva men utan att använda pekpinnar. Historien bjuder inte på några överraskningar men en hel del igenkänning. Böckerna bör läsas i ordning för att bäst tillgodogöra sig historien som rör sig i gränslandet mellan chicklit och feelgood." BTJ häfte nr 24

"Jag fick tvinga mig själv att lägga ifrån mig boken då och då för att inte sträckläsa den utan suga på karamellen lite extra ... Boken är lättläst, underhållande och berörande (till tårar!) och historien dröjer sig kvar i minnet. Nu vill jag läsa ännu mer om Malin!" Annas fotnoter

"Det är en fantastisk bok som Åsa Bonelli skrivit. Jag tyckte om första boken om Malin, men Vid ögonblickets slut är så mycket mer. Den svepte in som en vind i mig och grep tag. Den gick liksom djupare in i mig. Jag tror faktiskt aldrig den kommer lämna mig.Vid ögonblickets slut väcker mycket känslor, vilket gör att det är både en pärla och en bra bok för bokcirkel. Det finns så mycket att prata om, bland annat kring näthat, sorg och vad som är viktigt i förhållanden." Boktokig Eva Boström

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Ordberoende Förlag Kategori: Allmän skönlitteratur
Beräknad leveranstid: 2-7 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789187595394 Antal sidor: 338
Språk: Svenska
Titel: Vid ögonblickets slut Författare: Åsa Bonelli
Releasedatum: 2016-09-09 Upplaga:
Serie: Malin
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »