Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Billie Eilish

Billie Eilish

Bok

Böcker - Fri frakt över 249 kr

179 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-7 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Böcker - Fri frakt över 249 kr
  • Memoarer & Biografier, Skönlitteratur barn och ungdom, Musikstilar, Musik övrigt
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Billie Eilish

Billie Eilish är popsensationen som under sin raketartade karriär blivit den yngsta personen någonsin att vinna alla fyra huvudkategorier på Grammygalan, fått över 15 miljarder lyssningar, varit med på Times lista över mest inflytelserika personer och etablerat sig själv som en musik- och stilikon.

Nu kommer hennes första bok där hon ger en personlig inblick i sitt liv och karriär. Med personligt utvalda bilder som aldrig tidigare publicerats kan alla fans nu komma ännu närmre tonåringen som gett röst åt en generation. Nu bjuder hon för första gången någonsin in sina fans in i sitt liv från barndomen, livet på turné, det dagliga arbetet med musiken och mycket mer!  

BILLIE EILISH är ett unikt samlingsverk av en av vår tids största stjärnor. Fylld med hundratals personligt utvalda bilder är det ett sant hjärteprojekt och perfekt för fans i alla åldrar. 

 

Billie Eilish är en amerikansk sångerska och låtskrivare från Los Angeles. Tillsammans med sin bror och producent Finneas har hon skapat en ny typ av modern pop som älskas av såväl lyssnare som kritiker. 2019 släpptes hennes album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? som debuterade på förstaplatsen i 18 länder och blev årets mest streamade album. Billie Eilish är hennes första bok.

 

Genre:
Memoarer & Biografier
Skönlitteratur barn och ungdom
Musikstilar
Musik övrigt
Format:
Bok
EAN:
9789189298989
Publisher:
Bookmark Förlag
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789189298989
Läromedel:
0
Storlek:
336
Författare:
Billie Eilish

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .