Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Låt det brinna

(0)
Skriv en recension

Bok

Björn Paqualin

Deckare - 2 för 99 kr

59 kr
Frakt från 25 kr
  • Beräknad leveranstid
    2 - 4 arbetsdagar (Vid val av prioriterad leverans)
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Deckare - 2 för 99 kr Böcker - Fri frakt över 249 kr
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Swedish
  • Björn Paqualin

Det skulle kunna bli övertydligt, men det tar bara ett par sidor innan jag är på helspänn. Deckardebutanten Björn Paqualin skildrar Stella genom avbitna meningar och återhållet språk, hennes bränsle är vreden och hon riktar den åt alla håll. Stundtals är man helhjärtat på hennes sida, stundtals blir man bara illa berörd. Det är mycket skickligt gjort, och långt från de rättfärdiga hämnare som vanligtvis befolkar populärkulturen. Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Den största skogsbranden i modern tid rasar i Sverige. Brandmän arbetar dygnet runt för att hejda eldens framfart. Mitt i kaoset hittas liket av en kvinna i en damm. Man vet inte hur länge hon har legat där, inte heller vem hon är.

Stella Robertsson, kriminalkommissarie på polisens nationella operativa avdelning, kallas upp för att bistå den lokala polisen i mordutredningen.

När hon anländer till den utrymda stan är hon redan brännmärkt av ilska. Hennes privatliv är trassligare än någonsin. Och på arbetet har hon i princip gjort sig omöjlig.

Till sin hjälp får hon den lokale mordutredaren Tommy Reyer, som är hennes raka motsats, och tillsammans ger de sig in i en utredning som kommer leda dem till människans allra mörkaste sidor. I jakten på mördaren kommer de ställas inför större hot än hon någonsin upplevt.

Björn Paqualin är manusförfattare och har varit med om att skriva tv-serier som Blå Ögon och Hassel. Låt det brinna är första delen i trilogin om Stella Robertsson. "Jag gillar ett par skickligt utförda vändningar som överraskar i boken och hyser gott hopp om Paqualins fortsatta författarskap.

Detta är en debut som ger mersmak! C. Lundh, Mariestads-Tidningen

Björn Paqualin skriver rappt och håller spänningen vid liv Bibliotekstjänst

Genre:
Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format:
Bok
EAN:
9789164207326
Publisher:
Piratförlaget
Bindning:
Pocket
Språk:
Swedish
ISBN:
9789164207326
Läromedel:
0
Serie:
Stella Robertsson
Storlek:
319
Författare:
Björn Paqualin

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.