Tillbaka till toppen
Boken som absolut inte ville bli läst

1 / 1

Boken som absolut inte ville bli läst

Caroline Linhult, David Sundin

139 kr
Håll tassarna borta från den här boken! Den vill ABSOLUT inte bli läst och kommer att dela ut elektriska stötar, vända upp och ned på textraderna och brottas med er för att se till att den absolut inte blir läst. Uppföljaren till David Sundins succé
  • Barnböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Caroline Linhult, David Sundin
Läs mer

Håll tassarna borta från den här boken! Den vill ABSOLUT inte bli läst och kommer att dela ut elektriska stötar, vända upp och ned på textraderna och brottas med er för att se till att den absolut inte blir läst. Uppföljaren till David Sundins succéböcker ”Boken som inte ville bli läst” och "Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst" är såklart en bok som ABSOLUT inte vill bli läst. Fylld med ännu mer mysig högläsning samt oändliga mängder skratt. En hyllning till ordet, boken och den gemensamma läsningen. Även den här boken tvingar läsaren att fåna sig, rynka pannan samt kanske till och med något så utmanande som att säga något snällt. Det kommer att vara tungt, besvärligt och... alldeles, alldeles underbart roligt!

Grafisk form samt färgläggning är gjord av Caroline Linhult

Läs också:

Boken som inte ville bli läst, 2020 (Årets mest sålda barnbok 2020. Vinnare av Svensk Bokkonst 2020, Adlibris-priset 2020 samt Din bok - Vårt val 2020.)

Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst, 2021 (Vinnare av Adlibris-priset 2021.)

Ljudboken som inte ville ta slut, del 1-3, (Del 1: Finalist i Storytel Awards 2021 och del 2: Nominerad i Storytel Awards 2022.)

Trollformler och besvärjelser för vardagliga händelser, 2021

Böckernas historiska gravyrer kommer från arkiven Getty & Shutterstock.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Barnböcker
Format Bok
EAN 9789179770624
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789179770624
Läromedel 0
Storlek 40
Författare Caroline Linhult David Sundin
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner