Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Kalla mig galen : berättelser från Psyksverige

Till kassan

Se även

Kalla mig galen : berättelser från Psyksverige

(0)
Skriv en recension

Bok

Christian Dahlström

201 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    10-19 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Memoarer & Biografier, Motion & Hälsa
  • Bok
  • Häftad
  • Swedish
  • Christian Dahlström
Det här är en bok om psykisk ohälsa. Det kan drabba vem som helst och ändå är det fortfarande så tabu att prata om.När min egen depression och ångest varit som värst omöjliggjorde sjukdomen nästan alla nära relationer och mina försök att ha en fungerande vardag. Jag visste inte hur jag skulle få ihop livet. En dag fick jag ett tjockt brunt kuvert som innehöll min döda mammas journaler. Hon hade schizofreni och hennes förflutna var en pusselbit som fattades för att jag skulle kunna förstå och berätta min egen historia.I min podcast Sinnessjukt har jag intervjuat både kända personer som lidit av psykisk ohälsa och experter på området. Utifrån de samtalen och mina egna erfarenheter tar jag mig i Kalla mig galen an olika teman i livet: hur ska man hantera kärleksrelationer, familjen, arbetslivet, Försäkringskassan, psykiatrin, ekonomin och så vidare? Min förhoppning är att våra gemensamma berättelser ska bidra till att minska skamkänslan kring psykisk ohälsa.
Genre:
Memoarer & Biografier
Motion & Hälsa
Format:
Bok
EAN:
9789174418095
Publisher:
Ordfront
Bindning:
Häftad
Språk:
Swedish
ISBN:
9789174418095
Läromedel:
0
Storlek:
198
Författare:
Christian Dahlström

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.