Vinn biljetter till föreställningen: En droppe midnatt

Tävla med En droppe midnatt av Jason Diakité och vinn biljetter till föreställningen

Just nu är Jason Diakité högaktuell med scenföreställning, ny musik och bästsäljande självbiografi.

Föreställningen En droppe midnatt som spelas för fulla hus landet runt är baserad på Jasons debutbok med samma namn som sålts i över 90 000 exemplar.

Det är en gripande berättelse om rötter, identitet, motstånd, rasism och längtan efter tillhörighet. Både boken och uppsättningen har hyllats unisont och blivit stora läsar-, publik- och kritikersuccéer. Nu har den specialskrivna originalmusiken från föreställningen äntligen släppts! I nitton musikaliska tolkningar från den afroamerikanska musiktraditionen blandas nyskrivna låtar med tidigare outgivet material i jazzens, hiphopens och soulens tecken med Jasons karakteristiskt vassa och mäktiga texter som skrivits ihop med kompositör Erik Hjärpe.

Just nu kan du tävla med boken En droppe midnatt om 2 x 5 biljetter till föreställningen, som på grund av publiktryck kommer att spelas Sverige runt våren och hösten 2018. 

Allt du behöver göra är att fylla i tävlingsformuläret nedan! Du hittar information om datum och spelplats här: https://www.endroppemidnatt.se/

Tävlingen pågår mellan den 7/3 och 25/3 2018. Vinnarna meddelas via mail och publiceras på tävlingssidan.