Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Den hemliga gåvan

1 / 1

Den hemliga gåvan

Ingår i kampanjen: Pocket - 4 för 3
75 kr
Ny stor roman av författaren till Den franska fotografen. En gripande historia om hur långt vi är villiga att gå för att skydda varandra, och om en kärlek som mot alla odds aldrig dör. När den australiensiska modekonservatorn Kat Jordan tittar til
  • Allmän skönlitteratur, Historiska romaner
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Natasha Lester
Läs mer

Ny stor roman av författaren till Den franska fotografen. En gripande historia om hur långt vi är villiga att gå för att skydda varandra, och om en kärlek som mot alla odds aldrig dör.

När den australiensiska modekonservatorn Kat Jordan tittar till sin mormors hus i Cornwall, hittar hon till sin förvåning en samling Diorklänningar. I sin jakt efter svaret på hur de hamnade där stöter hon på historien om två systrar som kämpade för England under andra världskriget och fick betala ett högt pris.

Den hemliga gåvan är inspirerad av historien om Christian Dior och hans syster, Catherine, som var aktiv i den franska motståndsrörelsen. Men även av verkliga berättelser från kvinnliga piloter och spioner som utkämpade en dubbel kamp i en mansdominerad värld.

Genre Allmän skönlitteratur Historiska romaner
Format Bok
EAN 9789180064828
Publisher Bazar Förlag
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789180064828
Läromedel 0
Storlek 500
Författare Natasha Lester
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner