Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Det elfte budet

1 / 1

Det elfte budet

204 kr
  I Sverige är det politiska tonläget rejält uppskruvat sedan det högerpopulistiska partiet Sveriges väl kommit till makten. Enorma resurser läggs på det svenska kärnvapenprogrammet, och när ubåten HMS Skåne byggs om till robotubåt sätts ett händel
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Mats Svensson
Läs mer

 

I Sverige är det politiska tonläget rejält uppskruvat sedan det högerpopulistiska partiet Sveriges väl kommit till makten. Enorma resurser läggs på det svenska kärnvapenprogrammet, och när ubåten HMS Skåne byggs om till robotubåt sätts ett händelseförlopp i gång som för landet till randen av katastrof. Nya undantagslagar som regeringen drivit igenom för att kunna använda vid ett nödläge aktiveras - och demokratin sätts ur spel. Krisen är ett faktum.

Utomlands följer man den alarmerande utvecklingen med stigande oro. Britterna skickar spaningsförband till Sverige och såväl NATO som Ryssland förbereder sig för att kunna agera mot vad som ser ut som en statskupp i en kärnvapenstat. Samtidigt har den mystiske general Woodland och legosoldaten Cornelis van Owen helt andra planer när det gäller världsläget, och de är beredda att göra precis vad som helst för att driva igenom sina agendor.

Återigen blir det upp till poliserna Omar och Alina och soldaten Elinor att göra allt de kan för att få landet på rätt köl, och den här gången är insatserna högre än någonsin.    

Det elfte budet är den fristående uppföljaren till Den trettonde bomben och De tolv majestäterna. Här gäller det att spänna fast säkerhetsbältet och hålla i sig, detta är en riktig högtempotechnothriller!     

Om Den trettonde bomben:

"Rafflande action och unik story, jag önskar att jag kommit på den själv."
Lars Wilderäng

 

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789180184014
Publisher Lind & Co
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789180184014
Läromedel 0
Serie Alina och Omar
Storlek 415
Författare Mats Svensson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner