Tillbaka till toppen
Det veganska köket – 1700 växtbaserade recept 9789163965197

1 / 1

Det veganska köket – 1700 växtbaserade recept 9789163965197

(4 recensioner)
299 kr
*Utsedd till "Världens bästa veganska kokbok" på Gourmand Award* Det veganska köket Det här är den ultimata grundkokboken när det gäller växtbaserad mat. Här får du ta del av 656 sidor med nästan 1700 recept. I Det veganska köket delar en a
Läs mer

*Utsedd till "Världens bästa veganska kokbok" på Gourmand Award*

Det veganska köket

Det här är den ultimata grundkokboken när det gäller växtbaserad mat.

Här får du ta del av 656 sidor med nästan 1700 recept.

I Det veganska köket delar en av Sveriges största vegoprofiler, Mattias Kristiansson, med sig av växtbaserad mat när den är som bäst. Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer. Recepten blandas upp med värdefulla tips, grön kunskap, sprudlande matglädje och inspiration. Det här är boken för dig som vill skära ner på kött, ägg och mjölkprodukter och dyka med gaffeln först in i ett färgsprakande vegorike.

Boken tar dig igenom en rad olika kapitel där du får lära dig allt om olika råvaror och tillagningssätt för att bemästra det växtbaserade köket. Boken är generöst illustrerad med frestande bilder för att skamlöst få dig förälskad på stört.

Det här är den nya generationens kokbok, med målet att förändra världen till en bättre, mer kärleksfull, omtänksam och välsmakande plats.

Mattias Kristiansson är en av Sveriges största vegoprofiler och startade 2014 landets första och största helt vegetariska mattidning VEGO. Han sprider grön matglädje i tv, radio och sociala medier, allt för att så många som möjligt ska få upp ögonen för det växtbaserade köket. Alltid med en stor dos humor, noll pekpinnar, smarta tips och vrålgod mat!Titel: Det veganska köket – 1700 växtbaserade recept
ISBN: 9789163965197
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Upptäck mer inom Böcker
S

Susie

För 16 dagar sedan

Super nöjd! Här finns massor av recept och tips.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

Emma

För en månad sedan

Så fin bok med enormt många och goda recept. Finns verkligen något för varje tillfälle och med varje ingrediens man kan tänka sig! Älskar att det finns så mycket bilder i boken. Bilder gör en kokbok tycker jag:)

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Angelica

För 11 månader sedan

Hur mycket bra veganska recept som helst.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sarah

För ett år sedan

Mååååååånga recept är det

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.