Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Din växande värld : från studieteknik till inlärningsteknik

1 / 1

Din växande värld : från studieteknik till inlärningsteknik

231 kr
Din växande värld är en utmärkt handbok i hur du på ett både klokt och effektivt sätt förbättrar din förmåga att lära dig nya saker. Den kopplar sitt budskap både till författarnas praktiska pedagogiska erfarenheter och till aktuell hjärnforskning. D
  • Kognitiv psykologi
  • Bok
  • Häftad
  • Swedish
  • Göran Rumenius, Jörgen Rundgren
Läs mer
Din växande värld är en utmärkt handbok i hur du på ett både klokt och effektivt sätt förbättrar din förmåga att lära dig nya saker. Den kopplar sitt budskap både till författarnas praktiska pedagogiska erfarenheter och till aktuell hjärnforskning. Den borde vara obligatorisk litteratur i början av alla former av studier. Boken hjälper dig när du vill vidga din värld genom studier. Ny kunskap är lätt att bära!

Jörgen Rundgren driver sedan 1992 företaget Rundgrens Utbildning och har under årens lopp utbildat över 11 000 personer. I samband med sina utbildningar och föreläsningar har han tydligt sett behovet av en bra bok i inlärningsteknik. Jörgen har även skrivit boken Övertygande kommunikation.

Göran Rumenius har sedan 1997 undervisat, handlett och haft föreläsningar för tusentals elever. Göran är legitimerad gymnasielärare i psykologi, filosofi, religion, samhällsvetenskap och fil.mag. inom religionshistoria. Hans devis är: Varje elevs inlärning är unik och vägen till kunskap är både ett gemensamt och enskilt projekt.
Genre Kognitiv psykologi
Format Bok
EAN 9789186951122
Publisher Eget Förlag
Bindning Häftad
Språk Swedish
ISBN 9789186951122
Läromedel 0
Storlek 81
Författare Göran Rumenius Jörgen Rundgren
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner