Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Drottningklockan

1 / 1

Drottningklockan

182 kr
Under spektakulära former stjäls drottning Marie-Antoinettes magnifika fickur från ett museum i Jerusalem. Tjuven kommer undan och flyr utomlands där han håller sig undan och byter identitet. Men att ha ett värdefullt och välkänt stöldgods i sin ägo
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Historiska romaner
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Elisabeth Öhman
Läs mer

Under spektakulära former stjäls drottning Marie-Antoinettes magnifika fickur från ett museum i Jerusalem. Tjuven kommer undan och flyr utomlands där han håller sig undan och byter identitet. Men att ha ett värdefullt och välkänt stöldgods i sin ägo är farligt och han bestämmer sig för att låta någon annan gömma klockan tills tiden är inne att sälja den vidare.
Aron är en annorlunda kyrkogårdsvaktmästare som tack vare sitt brinnande intresse för klockor oväntat blir förvaltare till det stulna uret. Detta blir upptakten på en mångårig katt och råttalek mellan den undre världen och den intet ont anande urmakaren, som tas med på en fartfylld resa runt jorden.
I bakgrunden finns även ungdomskärleken Maggan och en okänd dotter som gör spionkarriär inom M16 i London. Kommer sanningen fram? Och kommer drottningens klocka att hitta hem?

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck Historiska romaner
Format Bok
EAN 9789188611161
Publisher Bokförlaget Sol
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789188611161
Läromedel 0
Serie Timeliness
Storlek 333
Författare Elisabeth Öhman
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner