Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Fit & framgångsrik

Till kassan

Se även

Fit & framgångsrik

(0)
Skriv en recension

Bok

Caroline Lidman

Fit & framgångsrik
Fit & framgångsrik
126 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    4-9 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Friluftsliv
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Caroline Lidman
Överallt möts vi av träningstips, kostråd och tips om hur vi ska leva ett sunt liv. Allt medan jobb och familj tar en stor del av vår tid. Pr-konsulten Caroline Lidman ställde sig frågan "Går det att kombinera en vältränad och hälsosam kropp med en framgångsrik karriär och ett fungerande socialt liv?" Resultatet blev denna bok.Här presenteras tio svenskar som samtliga har lyckats förena karriären med hård träning och en sund livsstil. Var och en tar med Caroline och läsaren på ett träningspass där han eller hon delar med sig av sina knep för att få livspusslet att gå ihop. De vi möter är: entreprenören Douglas Roos som tillbringar mycket tid i kampsportslokalen. Sportreportern Anna Brolin som hinner med en hel del träning trots resor över hela världen. Bank-vd:n Martin Tiveus som varvar livet som nybliven pappa med en massa skidåkning. Vd:n Marie Söderqvist som flera gånger har gjort en svensk klassiker. Ekonomijournalisten Carolina Neurath som varvar sitt arbete på tidningen med löpning och hästar. Juristen Jerker Öhrfeldt som kombinerar jobbet med att göra en Ironman. Vd:n Per Kjellander som förenar familj och jobb med både löpning och gym. Ad:n Tove Langseth, trebarnsmamma och maratonlöpare. Marknadschefen Emma Stjernlöf som bestiger berg.Caroline, som var nominerad 2013 till Årets Rookie inom pr-branschen på Spinngalan, har studerat kommunikation vid Uppsala Universitet och Berghs Scool of Communication, och arbetat på Star PR, Mafioso och Edelman. Nu är Caroline på byrån Springtime. 2011 gav hon ut boken Mediakåt.
Genre:
Friluftsliv
Format:
Bok
EAN:
9789186691769
Publisher:
Roos Tegner
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789186691769
Läromedel:
0
Storlek:
137
Författare:
Caroline Lidman

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.