Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Ett liv i missbruk & brott

1 / 1

Ett liv i missbruk & brott

André Roslund

184 kr
Detta är André Roslunds fjärde självbiografiska bok i genren True Crime. Den kan läsas fristående, eftersom vi får några tillbakablickar från tidigare böcker som ger oss sammanhangen. André skriver på norrländska. Korta, rappa meningar i ett modernt
  • Memoarer & Biografier, Sociala frågor
  • Bok
  • Häftad
  • Svenska
  • André Roslund
Läs mer
Detta är André Roslunds fjärde självbiografiska bok i genren True Crime. Den kan läsas fristående, eftersom vi får några tillbakablickar från tidigare böcker som ger oss sammanhangen. André skriver på norrländska. Korta, rappa meningar i ett modernt och ofta humoristiskt språk. Varsamt redigerat för att behålla den personliga känslan.Roslund har nu hunnit bli medelålders och ser eftertänksamt tillbaka på sitt tidigare leverne i tung ekonomisk brottslighet med tillhörande missbruk.Det är dock inte lätt att bli en hederlig medborgare – även om man verkligen vill. Den gamla invanda umgängeskretsen lockar och det finns många praktiska hinder för den som varit utanför Svenssonlivet under lång tid.
Samhällets dom, stämplingen kvarstår på många plan, långt efter rättssystemets fysiska straff är avtjänat. Det förväntas helt enkelt inte att en kriminell individ ska komma på andra tankar.Ska André lyckas övervinna alla lockelser och hinder, för att kunna styra livets bräckliga eka på rätt kurs innan det är dags att lägga årorna i båten?
Genre Memoarer & Biografier Sociala frågor
Format Bok
EAN 9789152739853
Publisher LED grow light, KB
Bindning Häftad
Språk Svenska
ISBN 9789152739853
Läromedel 0
Storlek 269
Författare André Roslund
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner