Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fader Död

(0)
Skriv en recension

Bok

Giles Blunt

56 kr
  • Beräknad leveranstid
    2 - 5 arbetsdagar (Vid val av prioriterad leverans)
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Swedish
  • Giles Blunt

Ett förbjudet kärleksmöte får ett skrämmande slut när en ung kvinna blir överraskad av främlingar som kommer till fritidshuset som hon och hennes pojkvän tillfälligt lånat. Hon gömmer sig under en säng för att inte bli upptäckt, men snart ekar huset av pistolskott.

Kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme får ett nytt svårt fall att lösa när två ryssar på besök i vintriga Algonquin Bay hittas mördade och halshuggna. Det spekuleras om den ryska maffian kan vara inblandad, men spåren verkar inte leda någonstans. Och vem är vittnet som inte ger sig till känna? John Cardinals arbete med gamla olösta fall ger oväntade resultat och i historien om en familj som spårlöst försvann fyrtio år tidigare finns avgörande ledtrådar. Fader Död är femte delen i den spännande Cardinal-serien.

Giles Blunt växte upp i North Bay, Ontario, en stad som liknar Algonquin Bay i serien omJohn Cardinal. Efter studier vid University of Toronto, flyttade han till New York där hanbodde i tjugo år innan han återvände till Toronto 2002. Förutom böcker har han också skrivitmanus för tv-serier.

Genre:
Deckare, thrillers, spänning och skräck
Allmän skönlitteratur
Format:
Bok
EAN:
9789176972250
Publisher:
Hoi Förlag AB
Bindning:
Pocket
Språk:
Swedish
ISBN:
9789176972250
Läromedel:
0
Serie:
Cardinal-serien
Storlek:
391
Författare:
Giles Blunt

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.