Den danska älskarinnan

(Inbunden)

Den danska älskarinnan
Tipsa en vän
219 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Tjänstemannen Erik Hammarström som är skild sedan några år, tar efter pappans dramatiska död över föräldragården Källetorp. Han hyr ut torpet på gården till en familj från Köpenhamn, vilket blir inledningen på en dramatisk sommar där kärlek och otrohet bryter nya fåror i de steniga smålandsåkrarna. Vi får följa passion och dramatik med starka personligheter från vitt skilda miljöer som driver den spännande historien framåt mot oväntade upplösningar.

Den danska älskarinnan är en relationsroman där lantbrukarlivet i Småland och det febriga arbetet på en reklambyrå i Köpenhamn tecknar en realistisk bakgrund till en historia där otillåten åtrå kämpar mot samveten. Där också vänskap slår rot och utvecklas på den kargaste av platser. Vi får rika miljöbeskrivningar, fängslande personporträtt och en berättelse om livets ytterkanter. Ytterligheter som berövar oss livet, men som också kan skänka det omätbart stora i tillvaron.

Den danska älskarinnan är Göran Magnussons debutroman och den första i serien om lantbrukaren Erik Hammarström. Göran Magnusson är uppvuxen i Malmö, yrkesverksam som agronom, copywriter, journalist och för närvarande bosatt i Lund.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Hoi Förlag AB Kategori: Allmän skönlitteratur
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789176970164 Antal sidor: 233
Språk: Svenska
Titel: Den danska älskarinnan Författare: Göran Magnusson
Releasedatum: 2016-10-21 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Den danska älskarinnan börjar med att kasta in mig i historian direkt, vilket jag uppskattar. Jag får snabbt lära känna huvudkaraktärerna och miljön med ett klart, rappt och tydligt språk. Den första halvan av boken förstår jag tydligt var historian är påväg och njuter av förväntningarna på vad som ska hända. Därefter dock, när händelsen som jag väntade mig har hänt och bokens andra halva ska fortsätta blir jag lite kluven. Jag känner inte riktigt att det ligger en röd tråd där, berättelsen hoppar väldigt mycket och jag förstår inte riktigt var författaren vill komma och när boken är slut vet jag inte riktigt vad jag ska känna. Det jag menar är att det känns som den slutar utan en lite tydligare "upplösning", vilket jag hade velat ha. Det är också väldigt många delar i boken som handlar om reklambranschen och jordbruket och det är väldigt många ord och termer som jag faktiskt knappt förstår. När en inte förstår blir det svårt att hänga med och det påverkar självklart min upplevelse av boken. Med det sagt så ska jag ändå avsluta med att säga att det gick snabbt att läsa vidare hela tiden tack vare spänningen och en fascination över hur komplicerade relationer kan vara ibland. Mitt betyg blir dock lite kluvet ändå, så jag ger den 3,5.

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 134 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 98 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 72 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 48 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »