Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Trädgårdsboken om jord

(0)
Skriv en recension

Bok

Alf Nobel, Anne Langenskiöld-Folke, Anton Sundin, Charlotte Permell, Elisabeth Svalin-Gunnarsson, Håkan Wallander, Magnus Nobel

Böcker - Fri frakt över 249 kr

-6%
369 kr
Rekommenderat pris: 393 kr
Frakt från 25 kr
  • Beräknad leveranstid
    2 - 6 arbetsdagar (Vid val av prioriterad leverans)
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Böcker - Fri frakt över 249 kr
  • Trädgård
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Alf Nobel, Anne Langenskiöld-Folke, Anton Sundin, Charlotte Permell, Elisabeth Svalin-Gunnarsson, Håkan Wallander, Magnus Nobel
Trädgårdsboken om JORD ger svar på det mesta du behöver veta om jord i den egna trädgården. Vad är jord? Hur påverkar den oss och vår odling? Hur kan man förbättra, gödsla och underhålla olika sorters jord? Vilket förhållande har våra mest älskade växter till jorden? I den nya upplagan får du också läsa Hydroponisk odling - Odling i vatten eller arbetande vatten. Hydro betyder vatten och ponic är grekiska och betyder typ arbetande. Babylons hängande trädgårdar var förmodligen hydroponiska. 

Jorden är nyckeln till allt. Sandlätt, torr och ljus eller mörk och en aning trött på hösten? Kunskap och omsorg om jorden är grunden för den hållbara och vackra trädgården. Med insikt om vad jord är och hur jord, växter och människor samverkar, blir trädgårdsarbetet lättare och mer intressant. Boken ger mängder med tips, råd och inspiration om hur du själv skapar den trädgård du hittills bara har drömt om. Naturligtvis får du också tydliga och pedagogiska steg för steg-beskrivningar i detta jordlexikon! Boken innehåller, förutom intresseväckande text om den fuktiga och vårdoftande jorden, över 150 bilder!  

Sagt om boken

"För den riktigt vetgiriga och informationssökande! Innehåller allt som man behöver och vill veta för både nybörjare och odlingsGurus! Det är en mäktig bok, det är något som är säkert!"
Genre:
Trädgård
Format:
Bok
EAN:
9789198624809
Publisher:
Bokförlaget Langenskiöld
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789198624809
Läromedel:
0
Storlek:
383
Författare:
Alf Nobel
Anne Langenskiöld-Folke
Anton Sundin
Charlotte Permell
Elisabeth Svalin-Gunnarsson
Håkan Wallander
Magnus Nobel

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.