Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Happy Food : Samlade recept & råd

1 / 1

Happy Food : Samlade recept & råd

Henrik Ennart, Niklas Ekstedt

161 kr

-30%

229 kr
Det bästa från Happy Food samlat i en ny utgåva med ett nytt kapitel!   Happy Food har gjort succé i flera länder världen över. Fem år efter att stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat
  • Kokböcker
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • Henrik Ennart, Niklas Ekstedt
Läs mer

Det bästa från Happy Food samlat i en ny utgåva med ett nytt kapitel!  

Happy Food har gjort succé i flera länder världen över. Fem år efter att stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat och lycka på kartan samlas nu äntligen alla de bästa recepten och texterna i denna maxade utgåva komplett med ett helt nytt kapitel om de senaste rönen och tillhörande recept!  

Efter tre böcker i den populära serien kommer nu den ultimata samlingen som gör det enkelt att applicera Happy Food-konceptet i praktiken. I denna exklusiva utgåva samlas de bästa ögonöppnande texterna och fantastiska recept som gör våra tarmbakterier glada. Dessutom utökas samlingen med ett helt nytt kapitel med de senaste rönen från forskningen om vår tarmflora, dessa kompletteras av helt nya recept som garanterat kommer att tillfredsställa både kropp och själ.  

Happy Food hjälpte till att sätta kopplingen mellan mat och lycka på kartan. Med djupdykningar inom den senaste forskningen och recept som får munnen att vattnas är serien en favorit för både läsare och kritiker.  

NIKLAS EKSTEDT är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera på stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv.  

HENRIK ENNART är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare, som blev en av SvD:s mest lästa texter.    

Sagt om Happy Food:  

Boken är full av spännande och hälsosamma recept. Expressen  

Inspirerande och spännande! Tara  

Smarriga recept varvas med information och forskningsresultat Mariestads-Tidningen  

Stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart kombinerar återigen en kokbok med intressant och upplysande forskning och resultatet är både spännande och aptitretande. Norra Skåne  

Hälsa i fokus med recept på bra nivå. För den som vill ligga i framkant. Allt om mat  

Boken erbjuder djupdykningar inom superråvaror och presenterar fascinerande fakta. MåBra  

Handfasta tips och inspirerande råd på hur du kan optimera ditt intag av mat som gör dig glad. Metromode  

Man lär sig mycket av den här boken och får många små ahaupplevelser. Förutom all fakta får man också många härliga recept på hur man kan få in mer av nyttigheterna i sin vardag. Pralin

Upptäck mer inom Böcker
Genre Kokböcker
Format Bok
EAN 9789189585324
Publisher Bookmark Förlag
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9789189585324
Läromedel 0
Serie Happy Food
Storlek 288
Författare Henrik Ennart Niklas Ekstedt
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner