Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Harry Potter och de vises sten

1 / 1

Harry Potter och de vises sten

J. K. Rowling

(3 recensioner)
293 kr
299 kr
I nyutgåvan av J.K. Rowlings magiska succéserie om trollkarlen Harry Potter får historien nytt liv genom Jim Kays fantastiska illustrationer. Harry Potter och De vises sten är första boken av sju och serien har fångat läsare i mer än femton år - p
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • J. K. Rowling
Läs mer
I nyutgåvan av J.K. Rowlings magiska succéserie om trollkarlen Harry Potter får historien nytt liv genom Jim Kays fantastiska illustrationer. Harry Potter och De vises sten är första boken av sju och serien har fångat läsare i mer än femton år - perfekt att högläsa tillsammans.

Sexton år efter utgivningen av den första Harry Potter-boken i Sverige kommer nu en alldeles ny, genomillustrerad utgåva. Harry Potters fantastiska värld fångas mästerligt i Jim Kays makalösa bilder. Låt dig sugas in i en magisk upplevelse!

Böckerna om Harry Potter har sålt i hundratals miljoner exemplar världen över. Den föräldralöse pojken som visar sig vara en trollkarl tog världen med storm, och lämnade ingen oberörd. Böckerna har blivit klassiker, och fortsätter att förtrolla nya generationer läsare.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789129697704
Publisher Rabén & Sjögren
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789129697704
Läromedel 0
Serie Harry Potter illustrerad
Storlek 245
Författare J. K. Rowling
A

Anonym

För 6 år sedan

Köpte den åt min dotter. Inte läst Potter själv men säkert en bra ungdomsbok. Grymt fin utgåva. Massor med illustrationer i den och fint format.

A

Anonym

För 7 år sedan

Fantastiska illustrationer. Mycket roligt att läsa tillsammans med barnen.

A

Anonym

För 7 år sedan

Harry Potter och De vises sten, en fantastik bok med underbara illustrationer!