Motpart

(Inbunden)

Motpart
Tipsa en vän
109 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-7 arbetsdagar

Frakt: fr. 19 kr

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22545 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
FÄNGSLANDE RELATIONSDRAMA
Många läsare av romanen ÖDELAGD har hört av sig och efterlyst en fortsättning, en uppföljare. MOTPART fyller det tomrummet.
Medan ÖDELAGD följde Helena Winbergs omtumlande liv genom skilsmässan och avskedet från den älskade trädgården följer MOTPART hennes make Mats, sedermera exmake på en dramatisk del av hans livsresa.
När livet börjat gå in i en rofylld och ganska bekväm fas privat, drabbas Mats Winberg av en passion. En omtumlande förälskelse. Fullkomligt överraskande och näst intill chockerande. För han är själv den förste att erkänna hur kärleken till den sexton år yngre Kicki tar honom med på en resa som saknar motstycke. Han förvandlas till en viljelös flipperkula som skjuts iväg med full kraft.
Det är ingalunda kärlek vid första ögonkastet eftersom de mötts genom arbetet flera gånger innan någonting börjar spira. Visst borde Mats satt ner foten i tid, stannat upp och sagt ?Hejda dig!?, men han lockas av äventyret som kunde blivit en kort tids vänsterprasslande utan djupare avsikter. Eftersom äktenskapet med Helena gått in i en fas av vänskap och ett avstannat fysiskt samliv, lockade honom emellertid ett äventyr med denna färgstarka, känslostyrda och impulsiva kvinna. Inte minst på det erotiska planet. Kanske hängde det samman med hans eget ökande kroppsmedvetande.
Vid en hälsokontroll ett år tidigare hade läkaren höjt ett varnande finger genom att Mats blodtryck låg på alltför hög nivå vilket ökade riskerna för honom att drabbas av stroke. Problemen hade säkert sin grund i att god mat och dryck kombinerat med minimal motion gett ett tilltagande midjemått och dålig kondition. Resultatet blev att han började en intensiv hälsoresa som gav honom mycket bättre värden och en kropp som ville smaka på nya sensationer.
Precis som i ÖDELAGD börjar MOTPART med den dag då Mats ställer hustrun inför sitt beslut att skiljas. Men denna uppföljare gör Mats sällskap genom hans vånda, beslut och handlande. Följer honom sedan sida vid sida på den ytterst omtumlande livsresa han gör, där inget blir som han tänkt.
Kärlekens skygglappar hindrar honom att se vad som egentligen händer och inse konsekvenserna av sina beslut. För Kicki har en egen och mycket påtaglig vilja liksom hennes pappa Arvid, den minst sagt dynamiske företagsledaren i vars entreprenadfirma hon arbetar. En komplikation utgörs av att det företaget är en viktig leverantör till den byggfirma där Mats är anställd.
Att Mats genom oförsiktighet ska bli pappa igen med Kicki uppfattas extremt negativt av hans vuxna söner Johannes och Niclas. Så det är inte bara relationerna med exhustrun som blir laddade när huset ska säljas och deras vägar skiljas. Jobbet som byggnadskonstruktör blir en lugn ö i ett stormigt hav. För snart blåser det upp hårda vindar på alla privata fronter. För varken Kicki eller Arvid tar man där man sätter dem. Kärleken kan ha överseende med mycket, men även för den finns det gränser när de värsta tänkbara misstankar besannas och en serie av lögner avslöjas.
ÖDELAGD kallades av många läsare för en bok som lockade till sträckläsning. Detsamma gäller i hög grad för MOTPART där dramatiken och spänningen skruvas upp undan för undan.
"Motpart" är författaren, dramatikern och kabaréartisten Henrik Valentins åttonde bok. Den utkommer strax efter det att han skrivit och spelat bostadskabarén "Havsutsikt sökes" tillsammans med bl a Birgit Carlstén i Malmö.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Fonem Förlag Kategori: Allmän skönlitteratur
Beräknad leveranstid: 2-7 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789197822046 Antal sidor:
Språk: Svenska
Titel: Motpart Författare: Henrik Valentin
Releasedatum: 2014-11-05 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 97 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 80 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 63 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 44 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »