Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

I Spelmästarens händer

1 / 1

I Spelmästarens händer

Maria Frensborg, Tomu, Yumi

129 kr
Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner. De bestämmer sig fö
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Maria Frensborg, Tomu, Yumi
Läs mer

Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner.

De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Och Spelmästaren har bestämt sig för att fånga Yumi och Tomu en gång för alla. Rackarns bananer!

Snart förstår de dock att de befinner sig i den svåraste utmaningen de någonsin råkat ut för. Köttätande blommor, radioaktiva bananer och alldeles för mycket slajm behöver övervinnas om de ska ha en chans att ta sig ut i friheten igen!

Yumi & Tomu är youtubers från Uppsala som blivit omåttligt populära. Genom att göra roliga och kärleksfulla kortfilmer på nätet vill de skapa underhållning för barn, med snällare tilltal än mycket annat som finns på Youtube. Och av de många hundratusentals följare de har så är det lätt att konstatera att de lyckats.

Denna första bok om Yumi & Tomu är rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, på ett sätt som gör att läsaren måste vara extra engagerad i berättelsen. Kanske behöver Yumi & Tomu t o m läsarens hjälp för att klara utmaningarna!

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789179773298
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789179773298
Läromedel 0
Serie Yumi & Tomu
Storlek 92
Författare Maria Frensborg Tomu Yumi
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner