Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Udda fåglar ur skrivbordslådan

Till kassan

Se även

Udda fåglar ur skrivbordslådan

(0)
Skriv en recension

Bok

Jimmie L. Olsson

97 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    8-16 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Essäer
  • Bok
  • Häftad
  • Swedish
  • Jimmie L. Olsson
Tortören är en unik inblick i en störd mans tankevärld där tortyr och mord är något som gör honom ”varm i själen”, i En modig man får vi följa Hugo Gröndahls sista dagar innan han ska hänga sig och i Rekordet tas strävan efter att få vara bäst och få bekräftelse till sin yttersta spets.I Udda fåglar ur skrivbordslådan får du möta en samling egendomliga figurer – vissa med märkliga vanor och nycker, andra med rent skadliga beteenden, både för sig själva och för andra.Döden är ett ständigt närvarande tema, och trots stundtals brutala och absurda påhitt finns ändå en värme hos de karaktärer som befolkar denna bok. Jimmie L Olsson har tidigare varit verksam som musiker och artist inom underground-/independentscenen, numera författare och skribent och en passionerad långresenär.Udda fåglar ur skrivbordslådan är den godaste frukten av hans novellskrivande under tio år.
Genre:
Essäer
Format:
Bok
EAN:
9789198396812
Publisher:
Boomslang förlag
Bindning:
Häftad
Språk:
Swedish
ISBN:
9789198396812
Läromedel:
0
Storlek:
237
Författare:
Jimmie L. Olsson

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.