Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Superkrafter : på gott och ont

Till kassan

Se även

Superkrafter : på gott och ont

(0)
Skriv en recension

Bok

Karl Modig

138 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    4-9 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Karl Modig
"... en charmig och ofta spännande bok ..."
Andreas Palmaer, Dagens Nyheter

"... en rolig lek med superhjältemytologin och ännu en originell debut som visar att nej, det är nog inte så illa ställt med den svenska fantastiken numera."
Maria Friedner, Jönköpings-Posten

"Superkrafter på gott och ont är en bok med väldigt många bottnar och en hel del outsagt mellan raderna. Klass, kärlek, status, popularitet, vänskap, föräldrars vara och icke vara och så superkrafter och superhjältar. Jag tokgillar!"
Paula, Prickiga Paula och böckerna

Vad skulle du göra om du fick superkrafter?

Oscar och Klara är två rätt vanliga 17-åringar i Stockholmsförorten Spånga. Men på väg hem från en fest träffas de av blixten och när de vaknar nästa dag kan Oscar plötsligt kontrollera eld och Klara kan framkalla smärta hos andra de har fått superkrafter.

Men vad gör man med sina superkrafter? Ska man bli superhjälte? Hur blir man det? Och var hittar man egentligen ett brott att stoppa? Klara och Oscar letar efter det bästa sättet att använda sina krafter, men dras in i något mycket större och allvarligare

Superkrafter på gott och ont är Karl Modigs debutroman. Den skildrar svårigheterna med att vara tonåring och ha superkrafter. En spännande och rolig ungdomsroman förankrad i ett samtida Sverige, som både hyllar och driver med den klassiska superhjälteberättelsen.

"Samtiden gör sig påmind i Karl Modigs debut "Superkrafter på gott och ont". Oscar och Klara får skit för att de lämnar sina sista slantar till den romska tiggaren utanför närbutiken och svär åt högerextrema illdåd på löpsedlarna. /.../ Samtiden behöver fler sådana skildringar."
Hanna Höglund, Expressen

"tangerar frågor som vilken formbar tonåring som helst ställer sig. Det ger fantastiken en genuin psykologisk grund /.../ vardagsrealismen gör skildringen originell och drabbande"
Peter Grönborg, Smålandsposten

Genre:
Skönlitteratur barn och ungdom
Format:
Bok
EAN:
9789187707544
Publisher:
Gilla Böcker
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789187707544
Läromedel:
0
Storlek:
248
Författare:
Karl Modig

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.