Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Perimenopower : hitta din superkraft när hormonerna svänger

Till kassan

Se även

Perimenopower : hitta din superkraft när hormonerna svänger

(0)
Skriv en recension

Bok

Katarina Wilk

178 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-2 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Motion & Hälsa
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
  • Katarina Wilk

Sömnlös, svettig och sänkt?

Har du vaknat upp genomsvettig mitt i natten utan att du vet varför? Har du haft svårt att somna fastän du varit helt utmattad? Svänger humöret så att du knappt känner igen dig själv? Då kan du ha nått perimenopausen, en naturlig (men ofta besvärlig) fas i livet för kvinnor som kan börja så tidigt som vid 35 års ålder. Många lystrar till ordet klimakteriet som majoriteten tror inträffar när man närmar sig 50-årsåldern. Vad de flesta inte vet är att symptom som kan visa sig redan vid 35+ kan vara på grund av sviktande hormoner. Men nu kan du andas ut, hjälpen är på väg. 

Den här boken är till för dig som har börjat få konstiga symptom med sömnen, humöret och kroppen. Här får du veta allt om hur och varför kroppen reagerar som den gör. Du får de bästa tipsen, samlade på ett och samma ställe, för att kunna bli utsövd, fräsch och på bättre humör än någonsin! Läs om bland annat sovyoga, naturläkemedel, kost, träning och inte minst hormonet östrogen. Allt för att du ska få rätt förutsättningar för att upptäcka din kvinnliga superkraft när hormonerna svänger - din perimenopower! 

Hälso- och medicinjournalisten Katarina Wilk blandar fakta med personliga upplevelser för att inspirera, vägleda och framförallt inkludera. Du är långt ifrån ensam om dessa symptom. En medicinsk faktagranskning har skett av Evelina Sande Idenfeldt, överläkare i gynekologi och obstetrik.

 

Sagt om PERIMENOPOWER:

"Varenda 40-åring i hela världen behöver den här boken."  

"Jag har inga nämnvärda problem men min svägerska har så det blir en perfekt julklapp!"

"Även män kan dra fördel läsa boken för att förstå och ta hand om sina kvinnor på bästa sätt."

"Bättre att förekomma än att förekommas. Här är äntligen boken som ger alla svar på de luddiga symptomen som kommer efter 40."

"Den här boken lär mig så mycket om saker som jag inte hade någon aning om. Nu känner jag mig helt förberedd när det kommer. Äntligen, nu fattar jag!"

"Den här boken är en guldgruva för varenda kvinna som har levt ett tag. Jag trodde detta var något som hände senare, när man är 50 år och mensen försvinner, inte nu, jag är ju bara 40? Nu förstår jag varför jag svettas, varför mitt humör är ojämnt och varför min kropp bråkar med mig."

"Hallå, jag blir så jävla arg (okej det kan vara hormonerna) men när jag tänker på min mamma och alla stackars kvinnor som har missat den här informationen. Varför har den här boken inte kommit tidigare? Den är livsviktig."  

"Allt det här önskar jag att jag hade vetat när ångesten slog till." 

Genre:
Motion & Hälsa
Format:
Bok
EAN:
9789188375360
Publisher:
Ehrlin Publishing
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789188375360
Läromedel:
0
Storlek:
152
Författare:
Katarina Wilk

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>