Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Kom vi gör om det

1 / 1

Kom vi gör om det

227 kr
I familjen Knaskvist är alla lite arga. Mamma är arg, pappa är arg, Tova är arg och Simon är arg. Till och med huset är argt ibland. Visst skrattar de också, men mest går de runt hemma och surar inombords. En dag bestämmer mamma och pappa sig för at
  • Facklitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Anna Carlsson, Annelie Strömberg, Linda Jensen, Linda Warvelin
Läs mer
I familjen Knaskvist är alla lite arga. Mamma är arg, pappa är arg, Tova är arg och Simon är arg. Till och med huset är argt ibland. Visst skrattar de också, men mest går de runt hemma och surar inombords.

En dag bestämmer mamma och pappa sig för att det får vara nog med allt det där arga. De ska göra om det som blir tokigt och tillsammans välja ett annat sätt.

Hur får vi en vardag som fungerar allt bättre för både barn och vuxna? Denna härligt stora barnbok riktar sig till alla familjer där man ibland bråkar med varandra. Boken väcker tankar kring hur det som händer i en familj kan kännas för alla och hur man sedan tillsammans kan hitta fram till hur det blir lättare att göra rätt. Det är en självhjälpsbok för hela familjen som bygger på ett lågaffektivt bemötande och en tydliggörande pedagogik.

Bokens fyra författare praktiserar själva det de lär och vill med denna bok ge chansen till fler familjer att upptäcka nya strategier i vardagen. Bokens målgrupp är 5-9 år och som egen läsning fungerar den från årskurs tre.

"Kom vi gör om det är inte en barnbok, utan snarare en familjebok [...] öppnar för samtal och förändring."– Mona Örjes, BTJ-häftet 4 2018
Genre Facklitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789198241495
Publisher Be My Rails Publishing
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789198241495
Läromedel 0
Serie Kom vi gör om det
Storlek 55
Författare Anna Carlsson Annelie Strömberg Linda Jensen Linda Warvelin
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner