Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Kulturdagboken : mina personliga anteckningar

1 / 1

Kulturdagboken : mina personliga anteckningar

129 kr

-22%

165 kr
Forma din personliga bildningsresa! Kultur och hälsa hänger ihop. Kulturupplevelser kan bidra till att vi mår bättre och upplever en ökad livskvalitet. Möten med olika kulturella uttryck innebär också en arena där vi inte behöver tävla och jämföra o
  • Motion & Hälsa
  • Bok
  • Spiralbunden
  • Svenska
  • Elisabeth Jönsson
Läs mer
Forma din personliga bildningsresa!

Kultur och hälsa hänger ihop. Kulturupplevelser kan bidra till att vi mår bättre och upplever en ökad livskvalitet. Möten med olika kulturella uttryck innebär också en arena där vi inte behöver tävla och jämföra oss med varandra. Kulturen kan vara en frizon från detta, ett andligt frirum.

Denna bok är tänkt att vara en plats med utrymme för skrivande reflektioner om dina kulturupplevelser. När du rest, varit på en plats som berört dig, sett en föreställning eller en utställning, skriver du ner dina tankar i Kulturdagboken. På detta sätt blir denna bok, din personliga kulturdagbok, en form av logg. Den visar var du varit, var du står idag och vart du är på väg.Rubrikerna som finns förtryckta är tänkta att inspirera till vidare reflektioner. Anteckna på det sätt som passar dig och det aktuella tillfället. I slutet av boken finner du också några önskelistor och tips på litteratur för dig som vill veta mer om kulturens betydelse för hälsa och personlig utveckling.

Detta är den andra boken som produceras i regi av Punctum saliens, ett inspirations-och kulturprojekt som startades hösten 2010 av Elisabeth Jönsson.

Elisabeth Jönsson är utbildad kommunikatör och legitimerad gymnasielärare. Hon har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare. Idag är hon verksam som gymnasielärare med undervisning i estetik, kommunikation och medier.
Punctum saliens syfte är att lyfta fram estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. På www.punctumsaliens.se finner du ytterligare skaparglädje och själslig inspiration.


Elisabeth Jönsson är utbildad kommunikatör och gymnasielärare. Hon har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare inom kommunikation/PR. Sedan flera år tillbaka arbetar hon som gymnasielärare och undervisar i estetik, medier och kommunikation.
Hösten 2010 startades inspirations-och kulturprojektet Punctum saliens. Hösten 2012 lanserades första boken i Punctum saliens regi, "Berika och värna livet - Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration".
Genre Motion & Hälsa
Format Bok
EAN 9789174634938
Publisher BoD
Bindning Spiralbunden
Språk Svenska
ISBN 9789174634938
Läromedel 0
Storlek 92
Författare Elisabeth Jönsson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner