Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

AI och robotar på 30 sekunder : de 50 viktigaste idéerna och innovationerna inom intelligent maskinutveckling, var och en förklarad på en halv minut

Till kassan

Se även

AI och robotar på 30 sekunder : de 50 viktigaste idéerna och innovationerna inom intelligent maskinutveckling, var och en förklarad på en halv minut

(0)
Skriv en recension

Bok

111 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-2 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Datalitteratur, Teknik, Naturvetenskap
  • Bok
  • Övrig
  • Swedish
Kan en intelligent maskin tänka? Hur kommer robotar att se ut i framtiden? Vad betyder ”djup maskininlärning”?
Har det uppstått en klyfta mellan de människor som förstår sig på ny teknik och de som är rädda för den? Är det möjligt att människor och intelligenta maskiner kommer att förenas till en ny art?

I AI och robotar på 30 sekunder hittar du svaren på dessa frågor och mycket mer. De 50 mest betydelsefulla upptäckterna inom utvecklingen av intelligenta maskiner presenteras i korta, lättillgängliga texter. Är du det minsta nyfiken på den teknologiska revolution som håller på att omskapa hela vår tillvaro har du hittat rätt bok. Den är en mångsidig vägvisaresom hjälper dig att navigera i den nya automatiserade verkligheten med ständigt närvarande datorer, smarta hem och städer och robotkolleger.

Bokens redaktör Luis de Miranda är filosof och idéhistoriker och forskar om samspelet mellan människor och robotar, digital kultur och teknikens allt viktigare roll i vårt dagliga liv. För närvarande arbetar han med AI och digital humaniora vid Örebro universitet.
Genre:
Datalitteratur
Teknik
Naturvetenskap
Format:
Bok
EAN:
9789177837756
Publisher:
Tukan förlag
Bindning:
Övrig
Språk:
Swedish
ISBN:
9789177837756
Läromedel:
0
Storlek:
160

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>