Tillbaka till toppen
Målarbok Mindfulness - Antistress Coloring - Geomatric
Målarbok Mindfulness - Antistress Coloring - Geomatric
Målarbok Mindfulness - Antistress Coloring - Geomatric

1 / 3

Målarbok Mindfulness - Antistress Coloring - Geomatric

99 kr
I en stressig vardag är det skönt att stanna upp och ta en paus. De populära har tagit världen med storm, och hjälper dig att varva ner. Målandet ger sinnet stillhet och har jämförts med meditation och terapi. Ta nu en paus från smartphones och
Läs mer

I en stressig vardag är det skönt att stanna upp och ta en paus. De populära har tagit världen med storm, och hjälper dig att varva ner. Målandet ger sinnet stillhet och har jämförts med meditation och terapi.

Ta nu en paus från smartphones och surfplattor, lägg tankarna åt sidan för en stund och fokusera på mönster och färger. Sätt på lite musik och låt inspirationen infinna sig. Det är helt okej att leka med målarböcker, även om du är vuxen...

Denna bok innehåller 64 släta, extra tjocka enkelsidor med geometriska motiv. Baksidorna är vita. Tack vare perforerade kanter kan du välja att behålla färdigmålade sidor i boken, eller dra ur dem. 

Du kan måla med, i princip, vilka pennor du önskar. Ett tips till dig som färglägger med , eller liknande alkoholbaserade markers: lägg ett kladdpapper under papperet du målar på, så att färgen inte blöder igenom till nästföljande blad. (Alla baksidor är vita.)

Bokens mått: 19,5 x 23 cm.
Antal sidor: 64 (140 gms)
​Syrafritt.

"Medveten närvaro, eller mindfulness, är ursprungligen ett buddhistiskt begrepp. Mindfulness är en medvetenhet som uppstår när vi är uppmärksamma avsiktligt, i nuet, och utan dömande på saker och ting som de är."

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner