Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Mannen som försvann

1 / 1

Mannen som försvann

Tony Fischier

Ingår i kampanjen: Bokrea
69 kr

-64%

192 kr
Kvinnan var kanske i tjugofemårsåldern. Hon hade mörkt och vågigt, axellångt hår. Hennes ögon var öppna och uttorkade och hade en grå hinna. Över kvinnans bröstkorg hade någon i ohyggliga, blodiga bokstäver skurit in: KILROY WAS HERE   Bokhandels
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Tony Fischier
Läs mer

Kvinnan var kanske i tjugofemårsåldern. Hon hade mörkt och vågigt, axellångt hår. Hennes ögon var öppna och uttorkade och hade en grå hinna. Över kvinnans bröstkorg hade någon i ohyggliga, blodiga bokstäver skurit in: KILROY WAS HERE  

Bokhandelsbiträdet Hans Arnesson räddar en fyraårig flicka från att drunkna i Hamnkanalen. Kort därpå hittas han knivhuggen till döds i sitt eget hem. Kriminalkommissarie Niklas Ragnvik och hans kollegor vid Göteborgspolisen utreder fallet som visar sig vara fullt av frågetecken. Vem var egentligen Hans Arnesson?  

Finns det en koppling till "Kilroy" - den skugglike seriemördare som tidigare härjade i trakten och tömde sina offer på blod?         

Och vad har hänt med Ragnviks syster Viveca? Hon är spårlöst försvunnen sedan arton år, men plötsligt hittar Ragnvik tecken på internet som tyder på att hon fortfarande kan vara vid liv.    

Mannen som försvann är en rapp kriminalroman i Sjöwall-Wahlöös och Ed McBains anda.    

TONY FISCHIER arbetade länge bland tungt kriminella på sluten anstalt. Sedan många år är han journalist på Göteborgs-Posten och har där bland annat jobbat som reporter och designer, med digital utveckling och som filmrecensent. Han är även musiker och konstnär. Han bor med sin familj i Göteborg men har rötterna i Norrland. Mannen som försvann är hans debutroman.

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789179034269
Publisher Lind & Co
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789179034269
Läromedel 0
Serie Niklas Ragnvik
Storlek 501
Författare Tony Fischier
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner