Färjan

(Inbunden)

Färjan
Tipsa en vän
198 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Mats Strandberg har tidigare skrivit Engelsfors-trilogin: Cirkeln, Eld och Nyckeln tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. Nu är han tillbaka med den fristående skräckromanen Färjan som utspelar sig ombord på finlandsfärjan Baltic Charisma. En blodig och läskig bok med övernaturliga inslag.

I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.

Mats Strandberg följer upp succén med Engelsfors-trilogin med en spännande skräckroman. Liksom i Engelsfors blandas det socialrealistiska med det övernaturliga, på en plats som många svenskar har en relation till. Här får vi lära känna både passagerare och personal. Den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret. Den avdankade schlagerstjärnan som leder karaokekvällarna. Mannen som tidigare jobbat ombord och nu återvänder för att iscensätta ett spektakulärt frieri. Ordningsvakten som med sina tre kollegor försöker kontrollera det dagliga kaoset ombord. De tolvåriga kusinerna som var bästa vänner innan en familjehemlighet kom emellan dem.

Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Norstedts Kategori: Allmän skönlitteratur
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789113060309 Antal sidor: 476
Språk: Svenska
Titel: Färjan Författare: Mats Strandberg
Releasedatum: 2015-09-18 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Jag läste Nadjas recension och håller med henne i det mesta. Det är en kontinuerlig orgie i människors sämsta sidor av alla slag kryddad med en en lika övernaturlig som vidrig berättelse om vampyrliknande människor, som suger blod, krossar och mördar i en plågsamt utdragen kavalkad. Hur författaren Mats Strandberg, som ger ett mycket trevligt och sansat intryck, har lyckats producera en sådan historia är för mig lika otroligt som de positiva kritikeromdömen han fått. Det enda positiva jag kan säga är att hans språkbehandling är fantastisk och han har förmågan att hålla läsaren i sitt grepp - ända till halva boken för egen del då jag gav upp.

Jag har sett författaren till den här boken hyllas och jämföras med Stephen King eller John Ajvide Lindqvist. Det är total galenskap. Detta är en platt skildring av en historia som skulle varit bra i händerna på ovan nämnda proffs. Det är tydligt att en ung man med en viss hybris har skrivit den här boken då kvinnorna i den reduceras till sin knullbarhet redan från första sidan. Det är rent plågsamt att läsa den här boken eftersom man verkligen kan känna hur nöjd författaren är med sig själv i varje ord.
Hårt, jag vet, men tyvärr välförtjänt.

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »