Tillbaka till toppen
Medial läkning : läk med detox 9789188633835

1 / 1

Medial läkning : läk med detox 9789188633835

299 kr
I sin senaste bok  Medial läkning Läk med detox,  den sjätte boken i Medial Läkning-serien ,  berättar Anthony William att vi utsätts för hälsofarliga gifter och patogener redan  innan  vi föds, och de fortsätter att försämra vår hälsa då vi konstan
Läs mer

I sin senaste bok Medial läkning Läk med detox, den sjätte boken i Medial Läkning-serien, berättar Anthony William att vi utsätts för hälsofarliga gifter och patogener redan innan vi föds, och de fortsätter att försämra vår hälsa då vi konstant utsätts för dem hela livet igenom.

Återhämtning och läkning genom detox är bokens röda tråd, och som vanligt när Anthony är i farten lämnar han inga frågor obesvarade. Allt som man möjligen kan tänkas vilja veta ger han svar på. Den grundliga informationen kommer till Anthony via Medkänslans ande, som genom alla år då Anthony hjälpt människor att bli friska påpekat att när man vet vad som gjort en människa sjuk så är halva slaget vunnet.

– Att veta vad man ska göra, vad man ska ta och hur man ska använda verktygen är den andra halvan, säger han. Boken hjälper både till att ta reda på vad som är fel och hur man ska göra för att åtgärda problemen, oavsett vad det handlar om.

Titel: Medial läkning : läk med detoxISBN: 9789188633835Bandtyp: InbundenSpråk: Svenska
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner