Nick Perumov

Med sina storslagna och mångbottnade böcker har Nick Perumovs med sin fantasyserie Svärdens väktare skrivit en rad otroligt spännande böcker. Serien ska totalt ges ut i tolv böcker och den svenska utgåvan av del 1-5 har hittills sålt över 70.000 exemplar och hyllats av såväl läsare som kritiker.

 

Nekromantikerns ensamhet : D. 7

Inbunden

209 kr

Sjunde delen av Perumovs mäktiga fantasyepos Svärdens väktare. De sista barriärerna som håller Mörkret borta från Evial håller på att brista. Nekromantikern Fess anar vad som är den verkliga källan till alla olyckor, men inkvisitorerna anklagar honom med fanatisk glöd för att ligga bakom världens tillstånd och jagar honom in i den ena fällan efter den andra. Nu inleds striden som kommer att förändra allt.»Svärdens väktare« är en serie av tolv fristående böcker. Perumov utsågs 2004 till Europas bäste inom genren och valdes 2007 för andra gången till årets fantasyförfattare i Ryssland.

 

Nekromantikerns ensamhet : D. 6

Inbunden

199 kr

I sjätte volymen av den uppskattade fantasyserien »Svärdens väktare« som även kallas »Rämnans krönika« hotar Mörkret att invadera Evial. De sista barriärerna är nära att brista. Svartmagikern Saladoréens ondskefulla magi, tungomålstalande odöda djupt nere i bergens underjordiska gångar, monstret från Ormskogen detta är bara några av Mörkrets olika skepnader. Legoknekten, magikern och nekromantikern Fess försöker utröna den sanna orsaken bakom de olyckor som drabbat Evial och finna ett sätt att slå tillbaka mot Ondskan. Men med fanatisk envishet skyller Heliga inkvisitionen olyckorna på Fess och jagar honom från den ena fällan till den andra. Till ett både själsligen och kroppsligen skyhögt pris lyckas Fess undfly bålet och söker i stället öppen strid. Snart kan slaget som kommer att förändra världens öde börja.