Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Skolavslutningen

1 / 1

Skolavslutningen

159 kr
Äntligen skolavslutning! Elvira, Arvid och Leo har övat på sånger, valt ut kläder och längtat efter att få smaka på den stora sommarlovstårtan hur länge som helst! Det ingen vet är att de tre vännerna inte bara är grannar och klasskompisar. De är o
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Johanna Schreiber
Läs mer

Äntligen skolavslutning!

Elvira, Arvid och Leo har övat på sånger, valt ut kläder och längtat efter att få smaka på den stora sommarlovstårtan hur länge som helst! Det ingen vet är att de tre vännerna inte bara är grannar och klasskompisar. De är också de enda medlemmarna i Hemliga Klubben.

Men när Hemliga Klubbens klubbkassa mystiskt försvinner efter avslutningen känns lovet inte alls lika kul längre. Särskilt inte när de inser att klubbkassan finns någonstans inne på skolan - som har stängt för sommaren.

Tur att alla i Hemliga Klubben är bra på olika grejer - så att de kan hjälpas åt att snickra ihop en plan för att ta sig in i skolan. Vad de inte har tänkt på är vad de ska göra om rektorn dyker upp. Det ryktas att hon knipsar av lillfingrarna på olydiga barn …

Skolavslutningen är den första delen i serien Hemliga klubben. En vardagsnära och samtidigt spännande serie, med färgsprakande illustrationer.

Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789132214837
Publisher B. Wahlströms
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789132214837
Läromedel 0
Serie Hemliga klubben
Storlek 85
Författare Johanna Schreiber
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner