Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Stenbrons hemlighet

1 / 1

Stenbrons hemlighet

195 kr
I  sin säng hemma i Bromma vaknade Agnes med ett ryck, något hade väckt henne. Försiktigt smög hon fram till fönstret och kikade ut bakom gardinen. Mörkret var kompakt. Något gult glimmade till bakom den lilla syrenbusken. Vad var det? Agnes blundad
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • J. F. Wren
Läs mer

I  sin säng hemma i Bromma vaknade Agnes med ett ryck, något hade väckt henne. Försiktigt smög hon fram till fönstret och kikade ut bakom gardinen. Mörkret var kompakt. Något gult glimmade till bakom den lilla syrenbusken. Vad var det? Agnes blundade en kort stund och öppnade sedan ögonen igen. Det gula skenet var borta.

I Nazarien gick den mörke despoten omkring i sitt svarta palats. Naz-Halham var ursinnig. Än en gång hade hans utsände misslyckats, men den här gången skulle han få sitt straff. Imorgon skulle Naz-Halham personligen skära ut hjärtat ur mannens bröst och offra det. Den allt mer vansinnige kungen fick ett demoniskt leende på sina stela läppar.

Stenbrons Hemlighet är den första delen i serien Sägnen om Amornia. En spännande och fantasieggande berättelse om kungar, magiker, gudar och en helt vanlig flicka som får vara med om en resa som ingen annan. 

Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789188813800
Publisher Whip Media
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9789188813800
Läromedel 0
Serie Sägnen om Amornia
Storlek 399
Författare J. F. Wren
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner