Genom dina ögon

(Inbunden)

Genom dina ögon
Tipsa en vän
194 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,2 / 5 med 18700 betyg.

Totalbetyg 4,2 / 5
Leveranstid 4,1 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.


Trailer om boken:

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Damm förlag Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789132157080 Antal sidor: 606
Språk: Svenska
Titel: Genom dina ögon Författare: Stephenie Meyer
Releasedatum: 2009-08-25 Upplaga:
Serie:
Översättare: Carina Jansson
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 14 Genomsnittsbetyg: 4,4
71%
14%
0%
7%
7%

Mest hjälpsamma positiva recension

Mona

Asså jag fattar inte! vissa av er kritiserar boken bara för att den inte liknar twilight! nehe men använd hjärnan då, boken ingår ju inte ens i Twilight serien?? samma författar men vafan??

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

stine breum

väldigt dålig. praktiskt taget den sämsta bok jag läst.

Mycket bra bok, långt bättre skriven än Twilight - böckerna. Skippa inte denna bok på grund av vem som skrivit den, har inget med Twilight att göra :)

Den bästa boken någonsin! :)

Jag kan säga utan å tveka att "Genom dina ögon" är den bästa boken jag har läst! Den här boken är på högre nivå än Stephenies "Twilight"-serie, och man märker hur mycket hennes skrivning har utvecklats. Jag har förstått att alla tycker olika om den eftersom den är ganska djup. Själv hängde jag med även i början, och var fängslad från första till sista sidan! Stephenie har gjort ett så fantastiskt jobb att jag kunde leva upp till huvudkaraktärerna väl, och helt otroligt nog fällde jag t.o.m. tårar. Spänning och dramatik hänger i luften igenom hela boken! Om det hade gått, hade jag gett den 6 poäng av 5 möjliga! :)

väldigt dålig. praktiskt taget den sämsta bok jag läst.

Som andra recensenter redan nämnt hade även jag höga förväntningar efter den underbara Twilight-serien, och denna bok gjorde mig inte besviken en enda gång! Fantastisk! Något seg att komma in i, men väl där är den obeskrivligt bra!

Stephanie har verkligen lyckats än en gång! Otroligt bra handling, även då jag inte gillar science fiction. Den var lite förvirrande till en början man när jag väl kom in i handlingen var det nästan smärtsamt att lägga den ifrån sig! En riktigt bra berättelse fylld med många känslor. Får helt klart högsta betyg och rekommenderas starkt!

Värkligen bra skrivet!, det kan inte vara lätt att skriva en bok som den här efter att Twilight blivigt så stor, men Stephenie har lyckats skriva en som håller jämna steg med de första böckerna när det gäller kvaliten på historien. "Genom dina ögon" är så långt från Twilight historien som möjligt och man känner också att den lättare skulle kunna passa en äldre målgrupp. Twilights huvudpersoner är runt 20 medans den här bokens huvudpersoner mer närmar sig 30. Lite seg och förvirrande i början men sen kan man inte lägga den ifrån sig och den är bara sååå romantisk <3 LÄS DEN!!!

Jag har aldrig läst en bättre bok än denna! visst, lite seg i början men sen kunde jag inte lägga ifrån mig den. i en vecka kunde jag knappt tänka på annat än den här boken. hon beskriver känslorna så otroligt bra att man nästan bli förälskad i människorna själv! den här boken är till och med bättre än twilight-serien, och det trodde jag aldrig skulle gå!

Så bra! Läst den 3ggr på raken. Gick rakt in i hjärtat! läs den nu!

Asså jag fattar inte! vissa av er kritiserar boken bara för att den inte liknar twilight! nehe men använd hjärnan då, boken ingår ju inte ens i Twilight serien?? samma författar men vafan??

den var väldigt väldigt seg. och INTE alls som dom andra böckerna hon skrivit. lite lite mer spännande på ett par ställen. men annars var den tyvärr bara trist.. jag hade nog ALLDELES för höga förhoppningar.

Även jag har läst den på engelska. Första delen är som sagt seg, men sen är det omöjligt att lägga den ifrån sig. Lättläst.

Läst den på engelska. Den är jättebra, i början var den lite seg men sen blir den svin bra. Lika bra som Twilight-böckerna :)

Har läst den på engelska. Mycket dramatik och fängslande.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 125 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 94 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »