Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier

1 / 1

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier

(1 recension)
280 kr
Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recep
  • Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Jenny Neikell
Läs mer

Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.

Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.

I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.

Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!

Genre Kokböcker
Format Bok
EAN 9789113107295
Publisher Norstedts
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789113107295
Läromedel 0
Storlek 283
Författare Jenny Neikell
Y

Ylva

För ett år sedan

Ska odla grönsaker i sommar, nu blir det mycket att fermetera

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.