Tillbaka till toppen
Top dogg
Top dogg

1 / 2

Top dogg

Jens Lapidus

(1 recension)
210 kr
Nollpunkt. Ett hemligt nätverk i Stockholm har i decennier utnyttjat unga flickor, var och en som kommer det på spåren gör det med fara för livet. I den tredje boken om det omaka paret Teddy och Emelie, kåkfararen och advokaten, börjar snaran
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Jens Lapidus
Läs mer

Nollpunkt.Ett hemligt nätverk i Stockholm har i decennier utnyttjat unga flickor, var och en som kommer det på spåren gör det med fara för livet.
I den tredje boken om det omaka paret Teddy och Emelie, kåkfararen och advokaten, börjar snaran dras åt. Polisen har tillsatt en specialgrupp för att ta reda på vilka som ingår i sammanslutningen men ändå kommer de inte åt våldet. Och vem är det som med alla medel försöker tysta Teddy och Emelie?
TOP DOGG är den mäktiga upplösningen på det drama som utvecklades i succéromanerna VIP-rummet och STHLM DELETE.


"... en sommarthriller som bränns som stekhet asfalt mot nakna fötter. (...) trilogin som helhet är grymmaste svenska Stockholmsromanerna. De är Stockholm i sitt svarta hjärta." Bodil Juggas, Arbetarbladet


Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789146231776
Publisher Wahlström & Widstrand
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789146231776
Läromedel 0
Serie Top dogg
Storlek 472
Författare Jens Lapidus
A

Anonym

För 5 år sedan

Upplösningen på det drama som utvecklades i succéromanerna VIP-rummet och Sthlm delete. Med ex-gangstern Teddy och advokaten Emelie, där känslor börjar spira. Helt ok berättelse.