Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Tre berättelser om Lilla Spöket Laban

1 / 1

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban

175 kr
177 kr
Sveriges mest älskade spöke är tillbaka - med tre berättelser i en bok! I den här samlingsvolymen får vi läsa om hur det gick till när Labans lillasyster Labolina föddes, hon som är så otroligt bra på att härma ljud! Vi får också följa med till slot
  • Barnböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Inger Sandberg, Lasse Sandberg
Läs mer

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka - med tre berättelser i en bok! I den här samlingsvolymen får vi läsa om hur det gick till när Labans lillasyster Labolina föddes, hon som är så otroligt bra på att härma ljud! Vi får också följa med till slottet Gomorronsol under en tokig dag när hunden började jama och kossan började gala som en tupp. Och till sist får vi veta vad som hände när Labans pappa var sjuk och Laban och Lillprins Bus fick hjälpa till med att spöka på slottet.

Samlingsvolymen innehåller: Lilla Spöket Laban får en lillasyster, Vem är det som låter, sa Lilla Spöket Laban, Pappa är sjuk, sa Lilla Spöket Laban.

En härligt tjock och matig bok av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg, alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Genre Barnböcker
Format Bok
EAN 9789129730159
Publisher Rabén & Sjögren
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789129730159
Läromedel 0
Serie Lilla spöket Laban
Storlek 96
Författare Inger Sandberg Lasse Sandberg
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner