Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Tysta rop

1 / 1

Tysta rop

Angela Marsons

(1 recension)
45 kr
Runt en grav i skogen står fem personer samlade. Graven är grund och liten. De har alla hjälpt till att gräva, och en grop stor nog att passa en vuxen hade varit mycket mer tidskrävande   Många år senare hittas en kvinna strypt. Hon är det första o
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Angela Marsons
Läs mer

Runt en grav i skogen står fem personer samlade. Graven är grund och liten. De har alla hjälpt till att gräva, och en grop stor nog att passa en vuxen hade varit mycket mer tidskrävande  

Många år senare hittas en kvinna strypt. Hon är det första offret i en rad av brutala mordfall. Snart återfinns mänskliga benrester i marken utanför ett före detta barnhem. Vilka förfärliga hemligheter ligger fördolda i det gamla huset och hur hänger de ihop med morden? Kriminalkommissarie Kim Stone inser snart att den hon jagar är en mördare vars dödande pågått under decennier en gärningsman som måste stoppas innan fler lik påträffas.För att sätta fast mördaren måste Stone konfrontera sina egna inre demoner, men klarar hon det innan det är för sent? 

Tysta rop är den första deckaren i en serie om kriminalkommissarie Kim Stone. Sviten har i Storbritannien hyllats av både recensenter och vanliga läsare, och har sålt i över en och en halv miljonexemplar. Böckerna ges ut i fler än 20 länder och författaren har kontrakt på att skriva sammanlagt 16 titlar i serien.

ANGELA MARSONS bor i närheten av Birmingham tillsammans med sin partner, deras golden retriever och en svärande papegoja. Hon skrev relationsromaner innan hon bytte spår och blev framgångsrik deckarförfattare.

"Effektivt berättat, psykologiskt intressant och ett slut som överraskar på flera vis."
Eva Åström,Expressen Söndag 

"Små korta kapitel håller spänningen i toppnivå. Person- och miljöskildringen är mycket välskriven liksom själva händelseförloppet. Ser med stort intresse fram mot kommande böcker i serien." 
Mats Garme,Ölandsbladet 

"Lättläst underhållning" 
Lotta Olsson,Dagens Nyheter

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789177796602
Publisher Lind & Co
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789177796602
Läromedel 0
Serie Kim Stone
Storlek 397
Författare Angela Marsons
A

Annelie

För ett år sedan

Spännande bok som sträcklästed

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.