Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Upptäckten

1 / 1

Upptäckten

Leif Eriksson, Martin Svensson, Sören Olsson

(2 recensioner)
84 kr

-40%

139 kr
Ny barnboksserie av författaren bakom succéerna Sune och Bert ! Första boken: Upptäckten När trean börjar efter sommaren märker Luna att ingen i klassen längre vill vara med henne. Klasskamraterna behandlar henne som luft. Hemma har föräldrarna
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Leif Eriksson, Martin Svensson, Sören Olsson
Läs mer

Ny barnboksserie av författaren bakom succéerna Sune och Bert!

Första boken: Upptäckten

När trean börjar efter sommaren märker Luna att ingen i klassen längre vill vara med henne. Klasskamraterna behandlar henne som luft. Hemma har föräldrarna fullt upp med sina bestyr och Lunas små tvillingbröder bara skriker och bråkar. Luna känner sig som det ensammaste barnet i hela världen.

Så en kväll gör hon en märkvärdig upptäckt. När hon doppar handen i mångatan som bildats i sjön går det som en ilning genom kroppen. Plötsligt kan hon höra genom betongväggar och på långt avstånd. Den underliga superkraften förändrar allt på gott och ont!

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: UPPTÄCKTEN är den första boken i serien om nioåriga Luna från småstaden Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

Vänskap, utanförskap, familj, skola och kärlek. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildras vardagen för Luna i Lilla Vargudden. 

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789189087118
Publisher Bookmark Förlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789189087118
Läromedel 0
Serie Luna och superkraften
Storlek 118
Författare Leif Eriksson Martin Svensson Sören Olsson
N

Nöjd

För 11 månader sedan

Fantastiskt att trångsynthet motarbetas. Bevisligen behöver samhället få upplysning och motarbetande av gamla dammiga åsikter. Bra att barn får till sig detta.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Missnöjd

För ett år sedan

Jag tycker inte att homosexualitet skall blandas in i barns böcker, vilket det tydligt gör i denna. Boken åkte ut med soporna.