Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar

1 / 1

Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar

139 kr
Vera Linnea Svanson är nu inne på sin tredje dagbok och den går under namnet Skoskav. I dagboken berättar Vera om allt som händer, från mammas plötsliga besatthet av att vara romantisk till storebror Svantes dröm om att slå igenom på youtube. Men al
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Moa de Bruin
Läs mer

Vera Linnea Svanson är nu inne på sin tredje dagbok och den går under namnet Skoskav. I dagboken berättar Vera om allt som händer, från mammas plötsliga besatthet av att vara romantisk till storebror Svantes dröm om att slå igenom på youtube. Men allra mest skriver hon om Hugo.

Hugo bor i huset intill, går i sexan och är enligt Vera världens gulligaste kille. Han råkar också vara hennes pojkvän, och Vera är superkär. Men nu har Hugos kusin Otis börjat dyka upp i tid och otid. Mest i otid, tycker Vera, för Otis är en ovanligt irriterande kusin. Och han verkar ha något emot just Vera?!

Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar är den tredje, fristående delen om Vera och hennes helknasiga familj. Vi återser moster Bibban som gärna startar egna brottsutredningar, lillasyster Olivia som är jobbigast i världen och grannen Jennifer Tror Hon Är Coolsson som alltid dyker upp när det passar som sämst. Tempot är högt och vändningarna många. Med Vera är det humor från första till sista sidan.

Genre Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789129736977
Publisher Rabén & Sjögren
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789129736977
Läromedel 0
Serie Vera Svansons dagbok
Storlek 182
Författare Moa de Bruin
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner