Badrum

Nya fräscha badrumsmöbler kan få ett helt badrum att kännas nytt. Här på CDON hittar du badrumsmöbler från välkända tillverkare och till bra priser. Oavsett om det är dags för en ny toalettstol, duschkabin, kommod eller vask, så hittar du det här på Nordens största varuhus. Vi bjuder på några enkla tips när du ska välja badrumsinredning, läs mer...

Planera badrummets yta

Om du ska inreda ditt badrum från scratch kan det vara bra att först planera ytan och prioritera samt räkna på vad som kan få plats i badrummet. Vilka badrumsmöbler vill och kan du få plats med? Dusch eller badkar – eller både och kanske? Ett eller två handfat? Ska det finnas tvättmaskin och torktumlare i badrummet? Kanske vill du lyxa till det med en bastu? Rummets storlek, din budget och dina önskemål sätter gränserna för vilka badrumsmöbler som platsar i ditt nya badrum.


Välja rätt badrumsmöbler

Det finns många olika varianter på badrumsmöbler och beroende av vilka du väljer får badrummet en viss känsla och inredningsstil. Ett badkar med tassar kan till exempel bidra till en lyxig och romantisk känsla i badrummet, medan en vägghängd toalett kan ge ett modernt och funktionellt intryck.


Badrummet är oftast ett av de mindre rummen i hemmet, men det finns ett par inredningstips som kan få rummet att kännas större. Ljusa badrumsväggar och badrumsgolv kan defintivt göra rummet ljusare och skapa en rymligare känsla. En ljus färg på badrumsmöblerna kan också få rummet att kännas luftigare och speglar eller spegelskåp ger illusionen av att rummet är större men också ljusare, eftersom ljuset till viss del reflekteras i speglarna.


Detaljerna som gör ditt badrum unikt

Man kan ju tro att det hela är klart när du har valt vilka badrumsmöbler som ska finnas i badrummet. Men detaljerna har en viktig roll för att skapa ditt unika badrum och de kan göra fantastisk skillnad! Vill du förnya ditt badrum snabbt och billigt är det faktiskt detaljerna du ska fokusera på. En snygg badrumslampa kan få badrummet att lysa upp i en helt ny skepnad. En uppdatering bland badrumstillbehören, som ett nytt duschdraperi eller en ny tvålpump kan sätta nya färgtoner i rummet. Och ett nytt set med handdukar och badlakan kan ge badrummet en genomtänkt och lyxig känsla.

Ta hand om ditt badrum och gör det till ett lyxigt och mysigt rum i hemmet, lycka till!