Badkar att koppla av i

Ett badkar kan verkligen sätta guldkant på tillvaron. Att sjunka ner i ett värmande bad bland bubblor eller badsalt och känna hur varje muskel slappnar av, mitt i veckan om du så vill, det är vardagslyx. Här på CDON.COM har vi badkar i många olika stilar och storlekar; vi har allt från stora bubbelbadkar och vanliga badkar till sittbadkar eller badkar med tassar. Välkommen att kika runt och se vad som passar! Läs mer...

Badkar eller dusch?

Första frågan du bör ställa dig innan du börjar leta efter badkar, är om du vill ha ett badkar eller en dusch i ditt badrum. Vissa har lyxen att få plats med båda, men annars får man helt enkelt prioritera vad som är viktigast. En duschkabin tar ju mindre plats i badrummet och är lite smidigare om du oftast bara vill ta en enkel dusch när du ska tvätta dig. Vill du kika på vilka duschalternativ som finns så har vi en annan sida där vi samlat alla våra duschar.

Ett badkar däremot, tar lite större plats men har lite större möjligheter också. Om du uppskattar ett avkopplande bad då och då kan det verkligen vara värt att investera i ett bra badkar. Har du små barn kan det också vara härligt med möjligheten att bada, plaska och leka. Storlek på badkaret väljer du utifrån rummets storlek och om du ska bada ensam eller om ni är två som ska få plats.


Bubbelbadkar eller vanligt badkar?

Ett bubbelbadkar gör badet extra lyxigt och många av våra bubbelbadkar här på CDON.COM har terapibelysning, vattenrening och underhållsvärme – vilket ger dig desto mer utrymme för att bara koppla av. Här finns även massagebadkar med massagestrålar som ger såväl ryggmassage som fotmassage. Ett bubbelbadkar är helt rätt för den som uppskattar funktionerna med massagebadkar och utnyttjar alla finesser. Det enda man kanske bör tänka på när det gäller bubbelbadkar är att det låter en del när badkaret är igång, men så länge det inte stör din avkoppling är bubblorna och massagestrålarna fantastiska egenskaper.

Våra vanliga, mer traditionella badkar bjuder på bekvämlighet och stilla avkoppling. Här får du det tyst och stilla, i ett varmt och avkopplande bad. Badkarets utformning kan sätta hela inredningsstilen på ditt badrum och i vårt sortiment hittar du badkar med genomtänkt och stilfull design i varierande former. Vi har badkar med tassar, som ger badrumemt en elegant och klassisk känsla. Runda eller ovala badkar kan ge en modern känsla och gör badrummet mjukt och harmoniskt. Och vill du skapa kontraster i badrummet har vi badkar med spännande former som sticker ut.