Bubbelbadkar - skapa ditt eget hemmaspa

Visst har många av oss drömt om ett eget bubbelbadkar i badrummet. Att kunna tända några ljus, sätta på sin favoritmusik och krypa ner i ett härligt myller av bubblor med massagemunstycken och något gott att dricka till kan ses som den ultimata vardagslyxen. Här på CDON.COM finner du ett brett utbud av bubbelbadkar i olika prisklasser och modeller med många smarta funktioner. Har du svårt att välja? Vi på CDON.COM hjälper dig gärna. » Läs mer

 

Bubbelbadkar i olika storlekar och former

Föregångaren till dagens bubbelbadkar är jacuzzin, ett badkar som blåser in luft i vattnet och på så sätt skapar luftbubblor i ditt bad. I dag är utbudet stort och det finns många olika modeller att välja mellan, allt från massagebadkar till spabad, för mer lyx i vardagen. För att ditt bubbelbadkar ska kunna passa in perfekt i ditt badrum erbjuder vi på CDON.COM bubbelbadkar i rektangulära, runda och kantiga former. Stora och små, eller anpassade för hörn. Hörnbadkar bidrar till att du sparar mer plats i badrummet och inger en trygg och intim känsla.

Bubbelbadkar som passar ditt badrum perfekt

Här på CDON.COM finner du bubbelbadkar från bland annat Hafa och Westerbergs. Badkaren har olika mått, så du kan enkelt välja det alternativ som passar dig bäst.

Extra funktioner för ditt bubbelbadkar

Kryp ner i badet och njut av massagen från kraftiga massagejetsar. Ha en avkopplande stund med din partner, dina vänner eller på egen hand. Många av de modeller vi erbjuder har smarta funktioner, som till exempel fotmassage, kombinerad belysning och ljusterapi, se till exempel Westerbergs Pacific 175 Round Superior.

Att tänka på inför köp av ett bubbelbadkar

Ett bubbelbadkar beräknas hålla under minst 15-20 år och är en investering du kommer att leva ganska länge med. Därför är det viktigt att du tänker igenom vilka krav just du ställer på ditt bubbelbadkar. Vi har sammanställt ett antal punkter som kan vara bra att ha i åtanke inför ditt kommande köp.

Prova bubbelbadkaret innan köp

Många badrumsfirmor erbjuder möjligheten att prova badkar innan köp. Ta på dig badkläder och hoppa i ett kar fyllt med vatten och massagemunstyckena på. Testa dig fram till vilket badkar som är bekvämt att bada i. Känn efter om karet är tillräckligt stort och djupt och undersök hur långt upp vattennivån går. När du väl har valt en modell, besök oss då på CDON.COM för att finna just din favorit, till ett riktigt bra onlinepris.

Hur känns bubbelbadkarens munstycken?

Tycker du att munstyckena är placerade på bra ställen, och kan man även justera dem? Är bubbelbadkarets massagefunktion tillräckligt effektiv eller kanske till och med för stark? Går i sådana fall massagefunktionen att reglera? Det är viktiga detaljer att ta reda på inför ett stundande köp.

Bubbelbadkar med bra uppvärmning

Upplever du att bubbelbadkaret har en bra uppvärmning? Många anser att den bästa temperaturen i ett bubbelbadkar ligger mellan 38 och 40 grader. Tänk på att den kalla luften från bubbelbadkarets luftmunstycken får vattnet att svalna och därför måste badkaret ha en bra uppvärmning.

Det ska vara enkelt att rengöra ditt bubbelbadkar

Våra bubbelbadkar är tillverkade av sanitetsakryl vilket innebär att de är enkla att rengöra och hålla fräscha. Det bubbelbadkar du väljer bör också ha ett rengöringsprogram och karet bör automatiskt tömmas och torkas efter varje användning.

Ett bubbelbadkar som håller länge

Välj gärna ett badkar i hållbart material, av till exempel formgjuten och genomfärgad sanitetsakryl med stativ av aluminium eller galvaniserat stål. Då får du ett slitstarkt badkar och du kan njuta av bubbelbad i många år framöver.