Handdukstork – praktisk lyx i badrummet

En handdukstork är både stilren och praktisk i badrummet. Den agerar värmekälla och torkar dina handdukar, samtidigt som den skapar en visuell effekt och förstärker inredningsstilen i ditt badrum. Här på CDON.COM har vi handdukstorkar i olika storlekar och design, till varierande priser. Läs mer...

Handdukstorken som värmekälla

För det lilla badrummet kan handdukstorken vara ett prisvärt alternativ till värmekälla, istället för element eller golvvärme. Renoverar du ett äldre badrum med ett gammalt och slitet element, kan en snygg och stilren handdukstork vara ett bra alternativ för att ersätta elementet som värmekälla. Kombinationen golvvärme och handdukstorkare kan ge en lyxig känsla och bjuda in till ett stilrent badrum som både är torrt och varmt.


Alltid torra och varma handdukar

Handdukstorkaren håller badlakanet varmt, torrt och redo för dig att svepas in i efter duschen. Du kan dessutom använda din handdukstork för att hänga nytvättade kläder om du vill påskynda torkningen. Med handdukstorkaren har du en stilren värmekälla som håller torrt.


Övrig installation till badrummet

Här på CDON.COM hittar du även övrigt material för el, vatten och ventilation. Vi har frontkåpor, frånluftsfläktar och badrumselement från välkända tillverkare och till bra priser. Ska du renovera hela badrummet kan det vara värt ett besök på sidan där vi har samlat allt för ditt badrum. Lycka till!