Köp toalettstolar & WC-stolar – välj nedan!

Här hittar du såväl vägghängda som golvstående toalettstolar av allra högsta kvalitet. Tänk på att välja en stol som passar in med den övriga badrumsinredningen och se till att du har ordentligt med plats runt stolen där du har tänkt att installera den. Mått och övergia specifikationer hittar du under respektive stol. » Läs mer

Varianter av toalettstolar

Utformningen av toalettstolar har börjat variera allt mer i samband med att människor tycks lägga mer tid och pengar på att renovera och inreda sina badrum. Idag finns det ett stort utbud av toalettstolar i olika material, modeller och färger och det är en inspirerande marknad för den som vill ta ut svängarna med sin badrumsinredning. Grunden är fortfarande förstås den vita enkla stolen med cistern bakom ryggen och spolknapp på ovansidan, men med hjälp av små finurliga förändringar har toalettstolstillverkarna lyckats skapa en stor variation på modeller med utgångspunkt från originalet.

Vägghängd eller golvstående?

Har du svårt att besluta om du ska välja en vägghängd eller en golvstående toalettstol? Det är förståeligt. Båda modellerna har sina för- och nackdelar och det kan var svårt att välja vilken som passar bäst för din smak och dina specifika behov. Oavsett vilken modell som du väljer kan du vara säker på att du får en stol av hög kvalitet om du handlar hos oss på CDON.COM. Den golvstående modellen är den klassiska grundmodellen av toalettstol. Ger ett stilrent intryck och är lätt att laga och underhålla om det skulle behövas. Med en vägghängd modell frigör du mer yta under och bakom stolen men den kräver också att du har möjlighet att bygga in en del av stolen i väggen. Se till att du kontrollerar förutsättningarna för din badrumsvägg innan du väljer en vägghängd modell.

Anlita professionella installatörer

Vill du vara säker på att din toalettstol installeras enligt branschens alla regler rekommenderar vi att du anlitar en kunnig och våtrumscertifierad hantverkare. På så sätt kan du försäkra dig om att stolen fungerar på allra bästa sätt utan att riskera läckor eller liknande. Gäller det den allra enklaste typen av installation kan du självklart göra det själv men så fort det handlar om att borra i våtspärren eller liknande så är det bättre att använda sig av proffs.