Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Automatisk tvåldispenser - Skumtvål
Automatisk tvåldispenser - Skumtvål
Automatisk tvåldispenser - Skumtvål

1 / 3

Automatisk tvåldispenser - Skumtvål

299 kr
Automatisk skumtvålsdispenser 350ml Med denna automatiska tvålpumpen får du perfekt mängd tvål varje gång. Tack vare att tvålpumpen är beröringsfri blir det mer hygieniskt och lättare att ta tv&
Läs mer

Automatisk skumtvålsdispenser 350ml

Med denna automatiska tvålpumpen får du perfekt mängd tvål varje gång. Tack vare att tvålpumpen är beröringsfri blir det mer hygieniskt och lättare att ta tvål. Med hjälp av sensorer som känner av din hand får du rätt mängd tvål supersnabbt! Du kan välja att ställa tvålen direkt vid handfatet eller hänga upp den med den inkluderade hållaren. Hållaren sätts fast med en stark dubbelhäftande tejp. Dispensern har en IP-klassificering på IPX4, vilket gör den säker att använda i både badrum och kök.

Tvåldispensern har laddningsbara batterier som laddas med den inkluderade USB-kabel. 

Extra kul för barnen

Ibland kanske barnen får kämpa med sin små nypor att trycka på tvålpumpen eller glömmer av att ta tvål överhuvudtaget. Med denna tvålpumpen blir en annars tråkig handling lite roligare samtidigt som den underlättar att ta tvål.

Tvålpumpen är anpassad för skumtvål med det går även att använda vanlig tvål om man blandar ut den med vatten annars riskerar den att fastna. Du kan även fylla dispensern med handdesinfektion. 

 

I set:

  • Dispenser
  • Laddkabel
  • Manual (engelska)
  • Hållare 
  • Dubbelhäftande tejp
  • Tratt för tvålpåfyllning

 

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .