Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Badkar Bathlife Fri 158

1 / 1

Badkar Bathlife Fri 158

10199 kr

-25%

Rek pris. 13599 kr
Badkar Bathlife Fri 158 är ett stilrent badkar tillverkat i gjutmarmor. Badkar av gjutmarmor är producerade av mineralpulver (krossad marmorsten). Mineralpulvret är sammanpressat och härdat med bindemedel. Ytan är enkel att rengöra och skulle en skad
Läs mer
Badkar Bathlife Fri 158 är ett stilrent badkar tillverkat i gjutmarmor. Badkar av gjutmarmor är producerade av mineralpulver (krossad marmorsten). Mineralpulvret är sammanpressat och härdat med bindemedel. Ytan är enkel att rengöra och skulle en skada uppstå går det alltid att forma till ytan till ursprungligt utseende med hjälp av sandpapper.

Badkaret levereras med justerbara fötter som gör att det kan justeras oavsett fall i badrummet samt bottenventil. Komplettera badkaret med en passande badkarsblandare.

Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

BlandareNej
BottenventilJa
FärgVit
UtförandeFristående
Front och GavelHelgjutet kar
MaterialGjutmarmor
SerieFri
FormOval
YtaBlank
Baddjup410 mm
Höjd590 mm
Håldiameter32 mm
Längd1580 mm
ÖverfyllnadsskyddNEJ
Antal Personer1 st
Vikt85 kg
Bredd770 mm
Volym240 l
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .