Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Dolle Centertrappa Graz

Dolle Centertrappa Graz
Dolle Centertrappa Graz
Dolle Centertrappa Graz
Dolle Centertrappa Graz
6995 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-7 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Dolle Graz är en enkel, standard moduluppbyggd trappa med många uppställningsmöjligheter både som rak och 1/4-sving. Trappan har 12 växelsteg av lackerade bok multiplexplattor. Konsoler och trappräcket är sprutllackerad i grå färg. Monteras enkelt, utan behov av specialverktyg.
Vi uppmärksamma att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa!
CERTIFIKATER Trappan är certificerat för en max punktbelastning på 200 kg och en max totalbelastning på 560 kg. Räcket är godkänt för vattenrätt belastning på 50 kg för varje meter. Trappan är tillverkat enligt europeiska byggnadsstandard, EN 1991 och EN 1993.
Produktdata ProduktnamnTrappa - dolle graz TypCentertrappa FärgGrå Db/tun-nr.5760967 Varu-no.962012 HöjdMax. 292 cm Totalbredd i cm58 cm Antal steg12 HålmåttMin. 66x140 cm Stigning (steg)185-225 mm Material (steg)Metall/lackerad bok, multiplex Material (räcke)Grå lackerad metall InnebrukJa

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.